O campanie publicitară de succes: jucăria lui Boc

D.N.
Ziarul BURSA #Politică #Media-Advertising / 22 decembrie 2010

Premierul Emil Boc şi-a cumpărat o jucărie electronică. Scumpă. Această ştire a făcut turul televiziunilor, fiind întoarsă pe toate părţile în special la posturile axate pe nişa informaţiilor din viaţa politică. Dincolo de aspectul informativ, mult mai interesantă se dovedeşte a fi campania publicitară de real succes, producătorul putând să se declare satisfăcut pentru modul în care şi-a promovat marfa în ţara noastră.

Cum până la proba contrarie îl credem pe cuvânt pe premier, care afirmă că şi-a cumpărat "scula" din banii proprii "ca orice român", rezultă că întreaga campanie nu i-a costat niciun cent pe cei de la Apple. Au profitat din plin de dorinţa unor trusturi de presă de a mai da un şut actualei puteri şi de bucuria lui Emil Boc, care a simţit nevoia să se afişeze cât mai mult cu ultima sa achiziţie. Într-o singură zi premierul a devenit mai eficient în postura de actor de clip publicitar decât Mihaela Rădulescu, Cristian Chivu, Daniel Buzdugan şi Andreea Marin la un loc. Contestatarii trebuie să ţină seama că există şi un domeniu în care conducătorul Guvernului excelează. Ca totul să capete rotunjime, mai mulţi parlamentari şi-au copiat şeful pe linie de partid şi au apărut şi ei la şedinţele din plen cu noile jucării, prea scumpe pentru un om al muncii obişnuit şi destul de ieftine pentru un politician. Cum şi preşedintele Traian Băsescu şi-a plimbat degetele pe ecranul alunecos precum gheaţa al instrumentului care şi-a propus să trimită la gunoi clasicul laptop, presa a fost cuprinsă de o adevărată isterie vizavi de acest subiect. Rămâne de văzut dacă membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului se vor autosesiza în acest caz şi Realitatea TV şi Antena 3, ca să dăm doar două exemple de televiziuni care au tot "cotizat" la această instituţie, se vor trezi, culmea ironiei, şi cu câteva amenzi consistente pentru publicitate mascată.

Publicul aşteaptă cu emoţie ca de Revelion premierul să se afişeze cu o nouă jucărie, de data aceasta produsă la noi, economia autohtonă ar beneficia, astfel, de puţin ajutor din partea Guvernului.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Chiar gratis? Asa ceva nu se poate la noi!

    1. Va inselati, Boc e foarte bun si la Monopoly, pe acest criteriu a fost numit prim ministru, avea cunostinte solide de economie aplicata.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb