O garsonieră de 16.000 de euro, cea mai ieftină ofertă la Project Expo

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 21 septembrie 2009

Cea mai ieftină ofertă din cadrul târgului imobiliar Project Expo "Prima casă" a fost o garsonieră de 16.000 de euro în Bucureşti, în timp ce preţul pentru un apartament de patru camere, complet finisat, din zona Pache Protopopescu ajunge până la 362.550 euro. Organizatorii târgului au declarat, citaţi de NewsIn: "Cea mai ieftină locuinţă pusă la vânzare în cadrul ediţiei de toamnă a târgului Project Expo a fost o garsonieră amplasată într-un bloc de 160 unităţi locative, dintre care 118 garsoniere, iar aceasta este finisată la cheie. La cea de-a doua ediţie a târgului dedicată programului au participat peste 60 de dezvoltatori şi agenţi imobiliari, iar 80% dintre oferte pot fi accesate prin acest program. Preţurile medii pentru garsoniere sunt cuprinse între 45.000-80.000 de euro".

Cele mai căutate oferte din cadrul târgului au fost garsonierele şi apartamentele de două camere, deoarece acestea se potrivesc condiţiilor prevăzute în programul guvernamental Prima Casă.

Potrivit reprezentanţilor Project Events, organizatorii târgului, dezvoltatorii imobiliari au redus preţurile în medie cu 10-12%, faţă de ediţia precedentă. De asemenea, mulţi dintre dezvoltatori au venit cu oferte de maşini pentru achiziţionarea unui apartament din ansamblurile pe care le deţin, alţii oferă chiar şi mobilierul în preţul casei. Organizatorii au mai precizat că în cadrul târgului au mai fost prezenţi şi brokeri de credite, care îi consiliază pe cei interesaţi de achiziţionarea unui apartament prin programul "Prima Casă".

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb