Oferta Eurofighter pentru forţele aeriene române disponibila on-line

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 3 iulie 2008

Toate informaţiile referitoare la Typhoon - programul, aspectele tehnice, tehnologice, operaţionale şi comerciale ale avionului, oferta Eurofighter pentru forţele aeriene române, care au nevoie de un avion de vânătoare de generaţie viitoare capabil să desfăşoare misiuni de suport la sol şi de apărare aeriană - vor putea fi accesate rapid şi uşor, datorită sistemului de navigaţie intuitiv. Utilizatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a vizualiza şi descărca o amplă galerie foto şi broşuri.

Având scopul de a reprezenta punctul principal de referinţă în timp real pentru cei care doresc să se informeze cu privire la activităţile Eurofighter, noul website în limba română îndeplineşte cerinţele de informare ale interlocutorilor săi: jurnalişti, posibili clienţi, parteneri şi pasionaţi ai tehnologiei aerospaţiale.

Eurofighter Typhoon este cel mai avansat avion de vânătoare disponibil pe piaţă din lume, un avion multi-rol de nouă generaţie, care a fost deja comandat de şase ţări (Germania, Italia, Spania, Regatul Unital Marii Britanii si Irlandei de Nord, Austria şi Regatul Arabiei Saudite). Cu 707 de aparate de zbor contractate, Eurofighter este cel mai mare program de colaborare militară din Europa, oferind o tehnologie de ultimă generaţie şi întărind astfel industria aerospaţială din Europa în concurenţa mondială.

Peste 100.000 de locuri de muncă în 400 de companii au fost create de program. Eurofighter Jagdflugzeug GmbH gestionează programul în numele acţionarilor săi, Alenia Finmeccanica, BAE Systems, EADS CASA şi EADS Deutschland, cele mai importante companii aerospaţiale din Europa, cu o cifră de afaceri totală de euro60,7 miliarde (2006).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb