Olanda reinstituie restricţii după înmulţirea cazurilor de COVID-19

S.B.
Internaţional / 13 noiembrie 2021

Olanda reinstituie restricţii după înmulţirea cazurilor de COVID-19

Premierul olandez Mark Rutte a anunţat vineri reintroducerea unor restricţii antiepidemice timp de cel puţin trei săptămâni pentru a face faţă creşterii la niveluri record a numărului cazurilor de COVID-19, informează Agerpres.

''Virusul este peste tot, în toată ţara, în toate sectoarele şi la toate vârstele (...) Din fericire, marea majoritate a populaţiei este vaccinată, altfel dezastrul din spitale ar fi fost incalculabil în acest moment'', a declarat Rutte la o conferinţă de presă, în timp manifestanţi anti-restricţii protestau la Haga.

El le-a cerut cetăţenilor să nu primească acasă mai mult de patru persoane în vizită şi să intre în telemuncă, acolo unde este posibil.

Printre măsurile decise, prezentate de guvernul olandez ca ''lockdown parţial'', se numără închiderea barurilor, restaurantelor şi magazinelor esenţiale la ora 20:00, iar a celor neesenţiale la ora 18:00. Manifestaţiile sunt interzise şi stadioanele vor fi închise publicului. Şcolile rămân totuşi deschise. Rămâne obligatoriu certificatul verde (vaccinare, test negativ sau trecerea prin boală) pentru accesul în restaurante, baruri, cinematografe, hoteluri, în general peste tot în spaţiile închise.

Ţară cu circa 17 milioane de locuitori, Olanda a avut înregistrat vineri 16.364 de noi cazuri de COVID-19. Spitalele au avertizat că nu vor reuşi să treacă iarna cu bine în condiţiile sanitare actuale.

Acest vârf de infectări survine în pofida faptului că 82% dintre olandezii cu vârste de peste 12 ani sunt vaccinaţi anti-COVID-19 cu schema completă. Persoanele nevaccinate reprezintă 69% din cazurile de la ATI şi 55% din internări, dar scăderea eficacităţii vaccinurilor odată cu trecerea timpului, mai ales la persoanele vârstnice, este de asemenea descrisă de experţii sanitari drept o cauză a înmulţirii infectărilor. Prin urmare, săptămâna viitoare va începe campania de administrare a celei de-a treia doze, disponibilă deocamdată în Olanda numai pentru anumite categorii.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Idiotii Europei!

    1. ''Virusul este peste tot, în toată ţara, în toate sectoarele şi la toate vârstele (...) Din fericire, marea majoritate a populaţiei este vaccinată, altfel dezastrul din spitale ar fi fost incalculabil în acest moment''

      Conform vechii definitii pentru "vaccin" afirmatia lui Rutte ar fi imposibila. 

      Dar, dupa definitia actualizata 2021 pentru "vaccin" cele spuse de Rutte reflecta noua realitate.

      De observat de asemenea ca din vocabularul dogmei covid a fost scoasa pe parcurs notiunea de "imunitate de turma" desi ea a fost promisiunea de izbavire in baza careia a fost administrat cu mult entuziasm vaccinul. 

      "Imunitatea de turma" au scos-o din circuit, e un concept desuet.

      Si pana la urma, ce este un vaccin?

    povestiti si voi nitel in legatura cu olandezii raniti cu tunuri de apa asta noapte si cei impuscati cu gloante de cauciuc

    e full pe you tube de filme postate de curand - ultimile 24 de ore  

    s-au rasculat olandezii ca iar sunt bagati in lockdown desi sunt vaccinati si crotaliati (certificat verde) ... incep sa se prinda fraierii ca guvernul & big pharma le-a tras-o si si-a batut joc de ei ! :))))  

    1. Da, asa e! N-ati vrut marfa de calitate, Sputnik. Acum stati la mila la Big Pharma, finantati de sistemul bancar occidentalo-criminal.

      :)

      Sputnik, Sputnik Light si versiunile asociate sunt facute din acelasi kkt... au copiat reteta AZ - Astra Zeneca cu ajutorul unor FSB-isti de pe teren ... deci nici Sputnikul nu e ok :)  

      sau ai bagat shusta asta asa...la fenta?  

      sa ma vezi scriind pro-Rusia? :))))  

      daca despre asta e vorba , poti sa te calmezi , nu e cazul :)  

      multi idioti aici m-au vazut ca fiind pro-Rusia ... ratand (voit) cele mai crancene comentarii ale mele privind Rusia si Basarabia sau Tezaurul scrise aici de-a lungul timpului :)  

      te invit sa nu fii retardat si sa nu ma consideri pro-Rusia, ok ?  

      SUNT CU MULT MAI MULT DE ATAT.  

      SUNT INTELIGENT SI LUCID, nu o galeata goala in care toarna media si tv mituite de Guvern toate laturile informationale.  

      Eu gandesc real, ma! Si mi se rupe p# la de sursele oficiale ale combinatorilor de la varful Guvernului unde si-au tras aia nite mite grase de la Big Pharma de le-au scrasnit maselele!  

      Mars la ingurgitat laturi porcesti informationale " din surse oficiale" ! Recomand mai ales scarnavile de la digi TV, TVR, PRO TV ... cele mai cwrve pro-big pharma si pro-minciuni dintre televiziuni !

      Prostule!  

      si dupa cum stim AZ (ca si Sputnik, Pfizer si restul kkt-urilor injectabile anti-covid) da cheaguri (trombi) conducand la avc, anvrisme, infarct... mmmmmm! mniam-mniam!

      un deliciu!  

      mori usor ca un fulg ! :))

      Te injectezi si castigi - un cosciug in jurul tau!  

      Eh! E usor sa faci spume de sub poala padurii. Sa bestelesti oculta financiara mondiala, care suge singele poporului, si-l manipuleaza cu Big Pharma.

      In timpul asta, incasezi pe card de la oculta (care finanteaza si Big Pharma), adica-i submibezi din interior. In timp ce stai la aer curat, cu Glockul sub perna, si ne dai lectii de luciditate.

      Inteligenta-ti n-o mai subliniez, ca pute singura. 

      Da, sunt cateva filmari cu grupuri de cateva zeci de persoane iar pe langa ce ce protesteaza pasnic sunt si profesionistii in stricatul bicicletelor.

      Sigur ca big parma le-a tras-o, mai bine sa nu mai apeleze in viata lor la un spital ca le umfla profiturile. :)))) 

      Nu-l rogi pe profesionistul Rechea sa ne scrie un articol despre studiile de validare pentru Sputnik? Omului ii place sa scotoceasca dupa informatii academice si sa traga concluzii pe 2-3 informatii.

    Vaccinarea e un scop in sine, nu o soluție a problemei.

    Pana la urma stie careva dintre antivaccinisti ce ar fi ”imunitatea de turma” si cum s-ar obtine?

    1. Cit timp stai cu turma, esti imun.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb