OMS: Varianta Delta este un avertisment şi trebuie să încurajeze acţiuni rapide

S.B.
Internaţional / 31 iulie 2021

Varianta Delta este un avertisment şi trebuie să încurajeze acţiuni rapide

Varianta Delta a Covid-19, la originea unui nou val de contaminare în multe ţări, este un avertisment care ar trebui să încurajeze acţiuni rapide înainte de apariţia mutaţiilor mai periculoase, au anunţat, vineri, reprezentanţii OMS, informează news.ro.

"Tulpina Delta este un avertisment, care ne spune că virusul evoluează, dar este şi o chemare la acţiune, să facem ceva înainte să apară forme mai periculoase", a subliniat medicul Mike Ryan, responsabil cu situaţiile de urgenţă la OMS, informează lefigaro.fr.

Dar el a dorit, de asemenea, să relativizeze consecinţele acestei mutaţii a unui virus care a ucis deja mai mult de patru milioane de oameni de la sfârşitul anului 2019. "Aceleaşi măsuri pe care le-am aplicat înainte vor opri acest virus. Aceste măsuri vor opri varianta Delta, mai ales dacă se adaugă vaccinarea", a insistat dr. Ryan. "Trebuie să muncim din greu, deoarece virusul a devenit mai eficient şi mai rapid", a avertizat el.

"În medie, o persoană cu acest virus va infecta mai multe persoane dacă este purtătoare a variantei Delta, cu excepţia cazului în care le împiedicăm aplicând în continuare măsuri care reduc transmisia, precum distanţarea fizică, purtarea unei măşti, igiena mâinilor, asigurându-ne nu petrecem prea mult timp cu prea mulţi oameni în locuri slab ventilate şi toate acele măsuri pe care le-am menţionat de atâtea ori ", a explicat el.

"În medie, în cinci din cele şase regiuni ale OMS, infecţiile cu Covid-19 au crescut cu 80% sau aproape s-au dublat în ultimele patru săptămâni. În Africa, decesele au crescut cu 80% în aceeaşi perioadă", a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

"Nu ne schimbăm strategia, funcţionează în continuare, dar trebuie să o implementăm mult mai eficient decât am făcut până acum şi asta înseamnă şi livrarea mai multor vaccinuri", a explicat Ryan.

"Nu există niciun praf magic, singurul praf magic este vaccinarea, dar problema este că nu este împrăştiat la fel în întreaga lume", a avertizat Ryan, înainte de a adăuga: "Noi acţionăm împotriva noastră" .

OMS explică de luni de zile că cel mai bun mod de a lupta împotriva pandemiei este distribuirea de vaccinuri în mod echitabil în întreaga lume, ceea ce este departe de a fi cazul.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. "Multumim" OMS pt "pretioasele" tale sfaturi ! Stim deja cam ce- ti doresti, dupa dorintele stapanilor tai oculti: ghetoizarea populatiilor, adica lockdown total, distantare sociala astfel incat omul sa nu mai fie fiinta sociala, purtarea a 3 masti una peste alta(dupa indicatiile lui Faucci) ca sclavii sa nu mai poata respira, suprimarea tuturor drepturilor si libertatilor umane(caci in Marea Resetare, sclavii nu pot avea drepturi si libertati) si mai ales moartea prin vaccinuri, scopul fundamental al acestei Plan-demonii.

    1. Ăștia vorbesc de parcă ar fi fabricat ei varianta Delta în laborator. Nu m-ar mira!

      Au fabricat-o vaccinurile lor!

      V ati adunat toti cretinii pe site ul asta? De unde apareti? Ce treaba aveti voi cu bursa si pietele financiare? Voi sunteti cu sosoaca si conspiratiile, puneti va folii de staniol pe cap si ascundeti va in pesteri

      Unul cu IQ negativ ca tine, nici n-ar mai trebui sa deschida gura, pt ca-ti pute de la atata prostie congenitala!

      Draga Marius citeste ,,Complotul mondial impotriva sanatatii,,de Claire Severac,carte pe care nu cred ca o gasesti in librari si paginile 12-13 din ,,Tratarea bolilor incurabile,,de Mihai Tombak si dupa aceea poti sa comentezi si sa jignesti.

    Acel twit.. de la WHO a disparut acum o ora.

    ‘There’s no magic dust’ — act now to protect yourself and loved ones fr om #COVID19. DrMikeRyan explains 

    1. Probabil clipul a deranjat pentru ca dr Ryan nu striga ca "vaccinarea este singura solutie", si nici "vaccinarea sa fie obligatorie". Doctorul stie ca pe primul lor este preventia fizica, evitarea contractarii virusului, nu vaccinarea. Oprirea transmisiei, nu exercitarea unei presiuni de sel ectie care sa duca la noi variante care ocolesc si mai bine protectia data de vaccin. Doctorul a zice clar ca vaccinarea ajuta si ea pe acolo, dar incetarea transmisiei se face prin distantare si deci impunerea de restrictii. Asta deranjeaza la clip, de aceea WHO/OMS l-a dat jos. Au protestat politicienii.

    Oamenii liberi NU se vor vacccina ascultând de patetismele și comunismele OMS - organizație criminală care a pus omenirea pe chituci - ci doar atunci când vor fi convinși ei înșiși că actul medical NU are agățată ideologie politică de coadă, așa cum se întâmplă in prezent.

    Tedros și acoliții lui nu-și văd de ale lor și fac declarații politice cu caracter globalist care nu sunt bine e văzute de oamenii planetei. 

    Sunt câteva evenimente pe care Bursa nu le prezintă. De exemplu, scandalul media din SUA unde Casa Albă este nemulțumită că presa a publicat niște documente scurse de la CDC. Politicienii vor în continuare să mintă vaccinații și să îi trateze preferențial deși știința spune altceva.

     

    "Wakana’s attempts to whip the corporate media into line follows Friday’s announcement by the CDC that claimed 74% of people who were recently infected by the Delta variant of the coronavirus in a Cape Cod, Massachusetts resort had been fully vaccinated. The Cape Cod study was “pivotal” in informing the decision to recommend indoor masking, said CDC Director Rochelle Walensky." 

     

    Wakana, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, pune presiune pe mass media să urmeze narațiunea oficială a politicienilor și să nu mai comenteze documentele scurse de la CDC. Asta deși 74% dintre cei infectați cu varianta Delta într-o stațiune din Cape Cod au fost VACCINATI. Iar aceste date au făcut CDC-ul să recomande masca în interior și pentru vaccinați. Dar Casa Albă este surdă la aceste recomandări, ea merge tot pe segregare și mască/test doar pentru nevaccinați. 

     

    Oameni buni, păcat că Bursa nu vă scrie despre asta, dar în SUA avem o dispută pe față între politicienii care mint, MINT, și medici. Politicienii refuză să spună adevărul despre protecția reală a vaccinurilor și fac după ureche. De aceea a dispărut și twit..ul drului Ryan de la OMS/WHO care nu lăuda vaccinul ca fiind singura soluție, ci din contră, distanțarea fizică și oprirea propagării (ceea ce vaccinurile nu fac). 

     

    În joc s-a băgat și Glenn Greenwald, un mare jurnalist, care a numit evenimentul SUPER INTERESANT și a sugerat instituțiilor elită să găsească timp după ce numesc cetățenii obișnuiți "proști și egoiști" să reflecteze la minciunile oficialităților care provoacă neîncrederea uriașă în mesajele de la autorități. 

     

    The meltdown caught the attention of journalist Glenn Greenwald, who called it “super interesting” and suggested “elite institutions” find time “in between calling ordinary citizens stupid and selfish” to reflect on the “huge messaging failures, inconsistencies and lies that account for much distrust in official [Covid] messaging.” 

     

    Super tare și nu vedeți în media și nici în Bursa. Doar aici, în comentarii. Dar bine și așa. 

    1. Minciuna iese la iveală, ideea e că cei vaccinați credeau despre ei că redevin oameni liberi după vaccinare, lucru care nu s-a întâmplat.

      Sa vedem cine se mai vaccinează cu a treia doză după acest anunț al CDC 

      Iata ca medicii incep sa recunoasca starea de fapt a vaccinurilor. Nu toti, dar sa citim ce ne spune dr Beatrice Mahler.

       

      75% dintre persoanele infectate cu varianta Delta a SARS-COV-2, dintr-un focar din Massachussets, Statele Unite, erau vaccinate cu Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson. Informațiile au fost publicate de celebrul CDC – Centrul pentru Prevenția și Controlul Bolilor din SUA, în contextul în care populația statului este vaccinată în proporție de 70%. 

      Pe de altă parte, 79% dintre cei infectați au prezentat simptome, iar 4 dintre cele 5 persoane care au avut nevoie de spitalizare erau vaccinate. 

       

      Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din București, a comentat cele mai recente date, în contextul crizei COVID-19. „Aceste date trebuie privite cu multă atenție și responsabilitate, pentru că suntem în fața unei variante Delta care începe să-și arate amploarea pe care poate să o inducă la nivel infecțios, în populația unei localități, INDIFERENT dacă este vaccinată sau nu. 

       

      Știam și până în acest moment că persoanele vaccinate se pot infecta în momentul în care intră în contact cu persoane cu varianta Delta, dar acest procent este extrem de mare, ceea ce ne atrage antenția asupra faptului că în momentul în care există riscul de transmitere comunitară, și celelalte măsuri de protecție trebuie să facă parte din comportamentul pe care-l avem și vaccinul, singur, nu este suficient pentru a ne proteja de boală”, a declarat Beatrice Mahler 

       

       

      VACCINUL NU ESTE SUFICIENT, ne spune doctorul. Repet. VACCINUL NU ESTE SUFICIENT, NU ESTE SINGURA SOLUTIE.

    organizatie criminala mondiala ar trebui sa va numiti!

    actualul OMS apara interesele elitei mondiale a sobolanilor! 

    Cel mai frapant lucru legat de aceasta OMS, care arata ca Teoria Conspiratiei nu mai e demult o Teorie, ci e Practica pura, este acela ca, desi n-are nici o putere reala asupra statelor Lumii(fiind un ONG finantat de Bill Gates si altii ca el), cu toate asta, indemnurile si "ingrijorarile" acestei Organizatii Sataniste(caci decizii, nu poate lua), sunt litera de lege pt marea majoritate a statelor Lumii, care le transpun in decizii interne!

    Ce ,,personaje" comentează !

    Prostie și probleme psihice fff mari ! 

    1. Ai probleme la mansarda, esti deranjat rau de tot, ti-ai uitat pastilele.

      Personajul de tine sufera de epilepsie si schizofrenie paranoida, deci probleme psihice cat cuprinde!

    OMS - organizație terorist-criminala - a dezinformat și a mințit contant in pandemie, punând în practică agenda politică ticăloasă a bandei teroriste de la WEF. Cam asta e realitatea.

    De asta se vaccinează voluntar atât de puțină lume. 

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb