ORBAN: "PNRR va fi prezentat miercuri în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului"

J.P.
Politică / 25 mai 2021

"PNRR va fi prezentat miercuri în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului"

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc miercuri, în plen reunit, pentru a fi prezentat Planul Naţional de Rezilienţă şi Recuperare (PNRR), a anunţat marţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, după şedinţa Birourilor permanente reunite, conform Agerpres.

"Birourile permanente reunite au hotărât convocarea plenului Camerelor reunite pentru ziua de mâine, la ora 13,00. Pe ordinea de zi vor fi doar două puncte: prezentarea Planului Naţional de Rezilienţă şi Recuperare (PNRR) cu intervenţii din partea grupurilor parlamentare, pe baza reprezentării în Parlament", a precizat Orban.

El a precizat că premierul "va avea la dispoziţie 60 de minute pentru prezentarea PNRR, iar fiecare grup parlamentar va avea un timp pentru a-şi exprima punctul de vedere în limita unui timp stabilit în funcţie de numărul de parlamentari, aşa cum e cutuma parlamentară".

Orban a adăugat că PNRR va fi pus pe masa Comisiei Europene în termenul care a fost stabilit.

Liderul liberal a mai precizat că pe ordinea de zi a şedinţei plenului reunit de miercuri se află şi ratificarea Tratatului EURATOM.

"La punctul doi, ratificarea Tratatului EURATOM, o ratificare care este extrem de importantă, pentru că ratificarea trebuie făcută în fiecare ţară şi în funcţie de această ratificare depinde momentul în care Comisia poate să iasă pe piaţă pentru a putea realiza împrumuturile", a spus Orban.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. planul de sabotaj a Romaniei de catre pnl- usr cu complicitatea psd ( prin non combat ) este simplu , catu si ai lui au marit deficitul fortat si intentionat pentru a nu se putea accesa fonduri europene . din 80 , s-au facut 40 , apoi 29 si vom vedea ce ramane pina la urma . dragi romani , sinteti condusi de dusmanii vostri !

    1. DOMNULE CIOLACU.Maine,conducerea PSD,precum si PSD in totalitatea lui prin pozitia dumneavoastra,isi v-a da EXAMENUL de DEMNITATE NATIONALA,PATRIOTISM dar mai ales GRIJA fata de TARA si ROMANI.Pana maine,ati tot anuntat la diferite posturi tv,conferinte de presa si asa cum ati spus in intalniri directe cu cetateni romani ca daca la prezentarea PNRR in Parlament PSD v-a constata ca acest plan care nu este GRATIS de la UE,nu v-a contine masuri care sa duca la cresterea economica a Romaniei dar mai ales la imbunatatirea traiului romanilor,dumneavoastra nu veti vota TRATATUL EURATOM fara de care acest plan nu poate fi ratifict de UE si deci pus in aplicare ,si pe deasupra,veti intra in GREVA PARLAMENTARA.Asa ca domnule CIOLACU,maine,romani vor avea ocazia sa vada daca intradevar sunteti un partid care doriti binele tarii si al romanilor,sau,sunteti un mare palavragiu vandut strainilor ca si actuala putere care guverneaza tara.!

      AM URALE PUTERNICE DE STIMA SI MANDRIE SA DAU LA TINE MAH MARIE FARA PALARIE

      PROSTALAULE. daca PSD in frunte cu cei care il conduc nu voteaza EURATOM,LABAGII care conduc azi tara,vor ramane cu buzunarele goale,iar romanii din cateva generatii vor fi scutiti de plata FURTURILOR acestor GOLANI.Asa ca SUGEO.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb