Orban: "Singura alternativă puternică şi care are capacitatea să bată PSD este Alianţa Dreapta Unită"

T.B.
Politică / 14 aprilie

Orban: "Singura alternativă puternică şi care are capacitatea să bată PSD este Alianţa Dreapta Unită"

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Vaslui, că Alianţa Dreapta Unită este singura care poate bate PSD la alegerile din acest an, informează agerpres.

El le-a transmis cetăţenilor că celelalte partide mimează opoziţia, adaugă sursa.

Potrivit agerpres, "Mai sunt şi alţii care se dau a fi de opoziţie, dar n-au nicio legătură cu opoziţia, de fapt sunt bine-mersi pe blat cu PSD, pe post de iepuri. Toată campania trebuie să fie simplă şi clară, adevărata opoziţie şi singura alternativă capabilă, pregătită, suficient de puternică ca să poată să bată PSD este Alianţa Dreapta Unită, constituită din singurele formaţiuni democratice, euroatlantiste, de centru dreapta care nu sunt predate sistemului, formate din oameni care deşi au fost supuşi la tentative de cumpărare, care au fost supuşi la presiuni, la ameninţări, au stat în picioare, au rămas pe câmpul de luptă şi au spus nu PSD, vrem altceva pentru ţara noastră. Singura alternativă puternică şi care are capacitatea să bată PSD este Alianţa Dreapta Unită. Orice vot pentru alt partid e un vot pierdut şi este de fapt un vot pentru PSD", a spus Orban.

Liderul Forţa Dreptei a menţionat că PSD a lăsat cu bună ştiinţă anumite zone în sărăcie şi izolare, pentru a controla alegătorii, informează sursa citată: "Ăştia de la PSD nu şi-au dorit niciodată dezvoltare economică, nu şi-au dorit niciodată ca oamenii să trăiască pe propriile picioare, nu şi-au dorit niciodată ca oamenii să decidă cu mintea lor pe cine votează. Ei de fapt şi-au dorit să fie oamenii cât mai săraci, cât mai dependenţi, cât mai slab informaţi, cu o educaţie cât mai precară, astfel încât să poată să-i păcălească, să-i cumpere, să-i ameninţe, să-i sperie, să-i determine să-i voteze împotriva propriului interes", a susţinut Orban.

Alianţa Dreapta Unită (ADU) şi-a lansat, duminică, în prezenţa liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, candidaţii pentru alegerile locale de pe 9 iunie, menţionează sursa indicată.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Opozitia unita (Kelemen ,Orban ,Ciolos ,Barna , Simion si Drula ) nu are nici o sansa .PSD PNL contoleaza si fondurile si deciziile si ofertele .

    1. Băieții ăștia fumează grav!

      Forta dreptei nici nu intra in parlament. USR si-a batut cuie in talpa aliindu-se cu niste personaje compromise de mult. Drept este ca toata dreapta este compromisa iar alternative nu sunt. Cred ca USR ar fi capitalizat mai bine singur.

    Orban ar trebui sa stea la el in dulap pana la alegeri ca sa nu strice sansele USR...

    1. Nu e suficient sa iasa acum d Orban cu sloganuri de campanie ,cu etichete privind adversarii ,cu acuze grave . Trebuie sa rememoram : cumparaturile de vaccinuri ,platile in dosarul Romatsa ,amenzile absurde pentru declaratiile pe proprie raspundere fie pe traseu ,fie la intrarea in tara ,politica de a preleva prin amenzi de la populatie pe diferite pretexte rutiere sau nu fondurile alocate generos spre diferite afaceri sau firme de vaccinuri etc .Datoriile facute generos de Catu ca ministru de finante si apoi ca si premier (se lauda cu dobanzile mici ) acelea ingroapa bugetul acum : dobanzile acelea erau mici un an sau 2 si acum sunt la nivelul pietei , trebuie rostogolite ,trebuie facute alte imprumuturi ca sa acopere dobanzile si cupoanele etc . Asa ca d Orban nu e in pozitia sa vorbeasca despre datoriile tarii si despre deficite si finantarile care trebuie sa tina tara solvabila !

    Ce face omul cu mana dreapta?

    Eu as vrea sa vad un plan de actiune pas cu pas care sa scoata romanica din mocirla. Inainte de alegeri toata lumea arunca cu noroi "opozitia" si pe urma uita ce au promis.

    La cata aroganta, gafe, jaf bugetar, prostie si impostura au dat dovada membrii rotativei chiar nu-i prea greu sa piardă alegerile.

    O sa le vedem mutrele acre după europarlamentare.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb