Orbis şi AccorHotels deschid un nou hotel ibis în Bucureşti

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 28 noiembrie 2018

Orbis şi AccorHotels deschid un nou hotel ibis în Bucureşti

ibis Bucharest Politehnica se va deschide în al treilea trimestru din 2020

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est, anunţă deschiderea hotelului ibis Bucharest Politehnica, planificată pentru al treilea trimestru din 2020. Hotelul va oferi 160 de camere, facilităţi de conferinţe, restaurant, bar, precum şi parcare proprie, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est, anunţă deschiderea hotelului ibis Bucharest Politehnica, planificată pentru al treilea trimestru din 2020. Hotelul va oferi 160 de camere, facilităţi de conferinţe, restaurant, bar, precum şi parcare proprie, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est, a semnat un contract de management pentru hotelul ibis Politehnica din Bucureşti cu partenerul şi investitorul Novum Business Services SRL.

Adrian Gheorghe de la Novum Business Services a declarat: "ibis este brandul economic lider la nivel mondial care se potriveşte perfect acestei locaţii, datorită proximităţii sale faţă de cel mai mare centru universitar din România, pe de o parte, şi, pe de altă parte, faţă de unul dintre cele mai vibrante cartiere de afaceri din Bucureşti. Prin aderarea la reţeaua ibis, această proprietate se va mula perfect ambiţiilor noastre în ceea ce priveşte investiţiile".

Hotelul nou construit va fi situat în partea central-vestică a capitalei, identificându-se cu zona Orhideea, pasajul Basarab şi proximitatea staţiilor de metrou Grozăveşti, Petrache Poenaru şi Politehnica, ce formează viitorul nucleu de birouri al Bucureştiului.

Frank Reul, Head of Development of Orbis & AccorHotels in Eastern Europe a precizat: "Odată cu deschiderea ibis Bucharest Politehnica, dezvoltăm în continuare portofoliul AccorHotels existent, alcătuit în prezent din 11 proprietăţi în România, şi ne consolidăm planul de dezvoltare pentru anii ce vor urma, atat în capitală, cât şi în principalele oraşe regionale din ţară".

Hotelul va fi situat lângă cea mai mare Universitate Politehnică din România (UPB), ale cărei cursuri sunt urmate de studenţi din întreaga ţară şi din lume de peste 200 de ani, şi care găzduieşte numeroase evenimente internaţionale din domeniul academic. ibis Bucharest Politehnica va fi poziţionat chiar pe partea dreaptă faţă de intrarea principală în Campus, din Splaiul Independenţei.

Creat în 1974, ibis este acum lider european pe segmentul hotelurilor economice, şi al patrulea cel mai mare lanţ hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri şi 145.000 de camere în 67 de ţări.

Novum Invest Group este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din Bucureşti, cu o experienţă de 10 ani pe piaţa românească. Compania a livrat numeroase proiecte imobiliare şi are în prezent, alte 5 proiecte în curs. Atât complexele rezidenţiale finalizate, cât şi cele în curs de des­făşurare, se numără printre cele mai moderne proiecte de acest fel din Bucureşti.

Prin această colaborare, Novum se extinde în industria ospitalităţii, pe segmentul de piaţă hotelier, un domeniu dinamic şi în creştere.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanţ de hoteluri din Polonia şi Europa Centrală şi de Est. Orbis deţine 130 de hoteluri şi este singurul licenţiator pentru toate brandurile AccorHotels în 16 ţări: Bosnia şi Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia. Grupul are în total 21.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles şi ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.

Din 1997, Orbis SA este cotată la Bursa din Varşovia.

AccorHotels este un grup lider la nivel global dedicat turismului şi stilului de viaţă, inovator digital, care oferă experienţe unice în mai mult de 4.300 de hoteluri, staţiuni şi reşedinţe din 100 de ţări.

Cu un portofoliu de neegalat de branduri hoteliere de renume internaţional, care acoperă întreaga gamă de la hoteluri de la lux până la economy, cu branduri de tip upscale, lifestyle şi midscale, AccorHotels oferă savoir-faire şi expertiză de peste 50 de ani. În plus faţă de afacerile sale de ospitalitate de bază, AccorHotels şi-a extins oferta de servicii, devenind lider mondial în închirierea de reşedinţe private de lux, cu peste 10.000 de proprietăţi uimitoare în întreaga lume. Grupul este, de asemenea, activ în domeniul serviciilor de tip concierge, co-working, F&B, managementul evenimentelor şi soluţii digitale. Bazându-se pe echipa sa globală de peste 250.000 de angajaţi dedicaţi, AccorHotels este dedicat îndeplinirii misiunii sale principale: de a face fiecare oaspete să se simtă binevenit - Feel Welcome. Oas­peţii au acces la unul dintre cele mai atractive programe de loialitate din industria hotelieră, la nivel global - Le Club AccorHotels.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb