Panhol îşi continuă dezvoltarea pe piaţa imobiliară românească

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 27 iulie 2009

Panhol Developments România, membră a grupului Panhol, poartă discuţii cu un lanţ internaţional de retail care intenţionează să funcţioneze în cadrul complexului "Arhipelag", precum şi cu un lanţ internaţional de săli de fitness şi spa.

Panhol Developments România, membră a grupului Panhol, poartă discuţii cu un lanţ internaţional de retail care intenţionează să funcţioneze în cadrul complexului "Arhipelag", precum şi cu un lanţ internaţional de săli de fitness şi spa.

Trei fonduri de investiţii sunt interesate să participe cu până la 50% la proiectul rezidenţial "Arhipelag"", pe care Panhol Developments România îl va demara cel mai probabil până la sfârşitul anului 2009, în zona Cernica, de lângă Bucureşti, scrie ziarul grecesc "Naftemporiki", citat de Rador.

Compania, membră a grupului Panhol, poartă discuţii cu un lanţ internaţional de retail care este prezent şi în Grecia şi care intenţionează să func­ţioneze în cadrul complexului "Arhipelag", precum şi cu un lanţ internaţional de săli de fitness şi spa. Proiectul va avea un cost total de construcţie de circa 60 de milioane de euro. În prima etapă, care se va finaliza în decurs de 18 luni, vor fi construite 223 de locuinţe şi 6.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale. În faza a treia şi ultima a dezvoltării, proiectul va cuprinde 855 de locuinţe şi spaţii comerciale, informează Agerpres.

"Pentru a demara proiectul, am să aştept să scadă dobânzile pentru împrumuturile de locuinţe care se situează la 8-8,5%. Prin punerea în aplicare a programului Prima casă, care acordă împrumuturi la o dobândă de 5,3%, apreciem că, în toamnă, băncile comerciale vor trece la reduceri ale dobânzilor, reanimând treptat piaţa imobiliară", a spus Giannis Panagiotidis, vicepreşedinte al grupului.

Panhol are în portofoliu şi alte două proiecte. Un parc de retail în zona de sud a centurii Bucureşti cu o suprafaţă construită de 130.000 de metri pătraţi va începe în cursul anului 2010 şi un un cost de construcţie de 110 milioane de euro.

Potrivit sursei, Panhol a găsit deja un chiriaş important, o foarte mare companie de mobilă şi articole de uz casnic şi se află în negocieri cu alte companii mari.

Alt proiect care va fi demarat de Panhol este cel din cartierul bucureştean Baba Novac. Pe un teren de 4.800 de metri pătraţi, compania va crea un modern centru de afaceri, care va combina spaţii de birouri, magazine retail, spaţii de divertisment şi, posibil, apartamente. Panhol elaborează două scenarii de valorificare a terenului, în funcţie de suprafaţa construită care va rezulta în final

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb