Parteneriat între Memento Bus şi Uber, pentru facilitarea accesului la serviciile de transport

Mina Irina
Companii #Transporturi / 17 iunie 2016

Memento Bus, divizia de transport a Grupului Christian Tour, a încheiat un parteneriat cu Uber, diversificându-şi serviciile. Aceştia au adăugat o cursă gratuită de acasă până la punctele de unde pleacă autocarele, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Toţi clienţii din Bucureşti care finalizează rezervarea unei curse pe www.mementobus.com şi îşi creează un cont pe Uber, beneficiază gratuit de o cursa Uber în valoare de până la 25 de lei. Astfel, pasagerii pot ajunge mai facil de acasă până la punctul de îmbarcare Memento Bus.

Oferta este disponibilă de miercuri şi poate fi accesată de către orice turist, utilizator de PC, tableta sau telefon mobil, informează sursa citată.

Parteneriatul a apărut odată cu dezvoltarea produselor oferite de Memento Bus, care îşi doreşte să înlesnească accesul turiştilor români la servicii mai bune de transport. Se are, astfel, în vedere nu doar rezervarea călătoriilor, într-o manieră mai uşoară, dar şi posibilitatea de a ajunge cât mai uşor la serviciile solicitate.

"Încercăm să oferim toate serviciile la doar câteva click-uri distanţă", spune Marius Pandel, CEO Memento Bus. "Uber devine astfel unul dintre partenerii strategici pentru Memento Bus, tocmai datorită faptului că şi modelul Uber se bazează pe accesibilitate, flexibilitate şi deschidere faţa de nevoile clientului", a precizat acesta.

Memento Bus şi-a înnoit recent flota de autocare cu zece autovehicule Neoplan. Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ trei milioane de euro, iar vehiculele sunt operate în special pe cursele lungi, pe toate destinaţiile interne şi externe ale tour-operatorului român, în funcţie de sezonalitate.

Autocarele Neoplan model Cityliner şi Tourliner s-au adaugat flotei de 15 autocare şi mai multe vehicule de capacitate mică, operate deja de către Memento Bus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb