Partenerii Garrigues au desemnat doi noi managing partners

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 13 iulie 2009

Partenerii Garrigues au aprobat desemnarea lui Fernando Vives şi a lui Ricardo Gómez-Barreda în calitate de managing partners ai firmei, o poziţie pe care o vor deţine începând cu data de 1 septembrie, a anunţat, vineri, firma de avocatură.

Noii Managing Partners vor prelua atribuţiile care le revin de la José María Alonso şi Miguel Gordillo, a căror titularizare la vârful firmei de-a lungul ultimilor nouă ani a fost caracterizată printr-o dezvoltare continuă, consolidarea poziţiei de frunte în Spania, şi prin expansiune internaţională.

Fernando Vives s-a alăturat casei de avocatură în 1986 şi a fost numit partener al firmei în 1998, iar din 2001 este directorul şi coordonatorul naţional al Departamentului Corporate/Drept comercial al Garrigues. Este specializat în corporate finance, reorganizări şi tranzacţii M&A şi oferte de licitaţii.

Ricardo Gómez-Barreda lucrează la Garrigues din 1982 şi este partener din 1993. Din 1998, este directorul şi coordonatorul naţional al Departamentului de Taxe al Garrigues. Face parte din conducerea Taxand, o alianţă globală de firme independente specializate în taxe, al cărei membru fondator este Garrigues şi care are în prezent peste 2000 de avocaţi din aproximativ 50 de firme din întreaga lume.

Garrigues urmează să încheie anul fiscal 2009 cu venituri din onorariile de specialitate de peste 330 milioane de euro, în vreme ce numărul profesioniştilor depăşeşte acum 2600 de persoane.

Garrigues a intrat pe piaţa românească printr-o fuziune cu firma locală Mareş&Asociaţii în iulie 2008. În momentul de faţă biroul Garrigues din România are 15 avocaţi, cei trei parteneri sunt Mihai Mareş, care este şi coordonatorul biroului, Jaime Fuster, managing partner Europa Centrală şi de Est şi Jacobo Sartorius.

În 2008, biroul de avocatură a elaborat documentele financiare corespunzătoare împrumutului de 112 milioane de dolari acordat de Daewoo Shipbulding & Marine Engineering CO. Ltd filialei din România a Daewoo Mangalia Heavy Industries SA în scopul investiţiilor şi al capitalului de lucru.

De asemenea, a oferit consiliere juridică pentru Silva Matos în scopul dezvoltării mai multor ferme eoliene pe teritoriu românesc, Suez Tractebel în vederea implementării Programelor de Dezvoltare Corporatistă pentru CET Iaşi, în cadrul unui proiect BERD, FCC pentru proiecte de infrastructură dezvoltate în România şi pentru Dytras SA cu privire la parteneriate public-privat de tip contractual atât pentru finalizarea, cât şi pentru derularea contractelor FIDIC în vederea reabilitării şi modernizării mai multor staţii de tratare a apei.

Principalele domenii în care activează sunt corporate/fuziuni & achiziţii, banking & finance, private equity, project finance, piaţa muncii şi a forţei de muncă, litigii/arbitraj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb