Patria Credit IFN iniţiază o serie de măsuri de sprijin pentru micii producători şi antreprenori

C.B.
Bănci-Asigurări / 7 aprilie 2020

Patria Credit IFN iniţiază o serie de măsuri de sprijin pentru micii producători şi antreprenori

În contextul evoluţiei noului coronavirus în România, Patria Credit IFN continuă să fie activă şi alături de micii producători şi antreprenori din mediul rural cu o serie de măsuri menite să protejeze sănătatea dar şi să îi sprijine pe aceştia să îşi continue activitatea în această perioadă, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, activitatea de creditare a instituţiei este deschisă şi pregătită să ofere ajutor multor producători din mediu rural din România.

Raluca Andreica, Director General, Patria Credit IFN, a declarat: "Suntem alături de micii producători din mediul rural de peste 15 ani şi cu siguranţă nu vom înceta acum sau în perioada următoare pandemiei. Digitalizarea serviciilor noastre este un proiect mai amplu, ce se afla deja în implementare de la începutul anului, acum am făcut doar câţiva paşi mai rapid. Creditarea este în continuare deschisă, în plus chiar lansăm Noul Credit Punte Tomatina ce este o metodă de a sprijini producătorii să îşi continue activitatea până când primesc subvenţiile de la stat pentru producţia de tomate. Avem soluţii şi pentru clienţii afectaţi de pandemie, care ne dorim să îi ajute pe producători să treacă peste această perioadă cu bine, prin modalităţi de restructurare a creditelor, iar în acelaşi timp, căutăm modalităţi prin care să le susţinem activitatea şi vânzările, prin soluţii online. Să găsim soluţii de ajutor pentru clienţii noştri este o responsabilitate pe care ne-am asumat-o dintotdeauna, o vom face cu atât mai mult acum în această perioadă."

Măsurile pentru protejarea sănătăţii, prevăd, alături de reducerea programului de lucru a unităţilor, la intervalul 09:00 - 15:00, şi instalarea unor căsuţe poştale la intrarea în fiecare unitate, unde pot fi colectate actele pentru dosare de creditare aflate deja în lucru.

Soluţiile digitale sunt cele recomandate şi aplicate atât pentru noii clienţi, cât şi pentru cei mai vechi. Pentru accesarea unor noi credite, Patria Credit IFN pune acum la dispoziţie opţiune de creditare online, prin care clienţii sunt ghidaţi de angajaţii IFN-ului pentru finalizarea procesului. În cazul clienţilor deja existenţi, Patria Credit IFN recomandă utilizarea serviciului de plată online a ratelor, cu cardul, direct pe site-ul companiei. Acest nou serviciu a fost implementat la începutul acestui an şi deja este utilizat de o parte dintre clienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb