PENTRU A OFERI ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE TUTUROR ANGAJAŢILOR SĂI Garanti BBVA România încheie un parteneriat cu Signal Iduna Asigurare Reasigurare

S.B.
Bănci-Asigurări / 26 martie 2021

Garanti BBVA România încheie un parteneriat cu Signal Iduna Asigurare Reasigurare

Grupul Garanti BBVA România a încheiat un parteneriat strategic cu Signal Iduna Asigurare Reasigurare, prin care va oferi tuturor angajaţilor săi, începând din luna aprilie, asigurări de viaţă, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, asigurarea reprezintă un supliment la actualul abonament medical, de care beneficiază deja toţi angajaţii Garanti BBVA şi poate fi extinsă şi pentru membrii familiilor lor.

Asigurarea de sănătate furnizată de Signal Iduna Asigurare Reasigurare va acoperi spitalizarea şi intervenţiile chirurgicale, bolile grave şi tratamentele oncologice. Poliţa acoperă, printre altele, indemnizaţia de spitalizare continuă şi tratamentele medicale. Alte servicii acoperite de acest plan includ indemnizaţia de spitalizare, a doua opinie medicală, chirurgie plastică reconstructivă şi tratamente alternative. Angajaţii Garanti BBVA România vor putea utiliza asigurarea în peste 1.200 de clinici şi spitale medicale private din România, dar şi în unităţi din Europa şi Turcia, pentru anumite tratamente.

"Cel mai valoros atu al Garanti BBVA România este capitalul nostru uman şi suntem recunoscători pentru devotamentul, angajamentul şi dedicarea pe care colegii noştri le-au dovedit de-a lungul anilor şi în special în această perioadă încărcată de provocări generate de Covid. Prin parteneriatul cu Signal Iduna Asigurare Reasigurare vom putea să le oferim angajaţilor noştri un beneficiu suplimentar pentru sănătatea, siguranţa şi liniştea lor, adăugând această asigurare de sănătate în pachetul lor de beneficii. Suntem convinşi că acest nou beneficiu va fi extrem de apreciat şi va stabili standardul în industria noastră", a declarat Çağri Memişoğlu, Director General Adjunct, Garanti BBVA Romania.

Poliţia de asigurare garantează, de asemenea, că persoana asigurată va primi contravaloarea costurilor serviciilor medicale care nu sunt acoperite de sistemul public de sănătate şi pentru care a achitat costurile şi o poate dovedi prin facturi / chitanţe.

"Anul trecut a recalibrat modul în care beneficiile extrasalariale sunt percepute atât de angajaţi, cât şi de angajatori şi a reaşezat priorităţile în ceea ce priveşte valoarea pe care acestea o oferă cu adevărat. Într-un moment în care sănătatea este principala preocupare pentru noi toţi şi accesul la serviciile medicale poate fi dificil, suntem bucuroşi să începem acest nou parteneriat cu Garanti BBVA România, pentru care protecţia şi siguranţa angajaţilor săi sunt esenţiale", a declarat Nicolae Trofin, Membru al Consiliului de Administraţie, Signal Iduna Asigurare Reasigurare.

Segmentul asigurărilor de sănătate a înregistrat o dinamică pozitivă în primele 3 trimestre ale anului 2020, cu o creştere de aproximativ 18%, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, ajungând la aproximativ 351 milioane lei, potrivit datelor publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb