PENTRU ZIUA FEMEII: Alocăm, în medie, 320 de euro pentru o mini-vacanţă

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 8 martie 2017

Turiştii români care îşi doresc să petreacă Ziua Femeii în afara ţării au alocat un buget mediu de 320 de euro, potrivit datelor agenţiei online de turism Paravion.

Conform reprezentanţilor agenţiei, principalele destinaţii europene alese pentru city break-uri, în perioada 11 -12 martie, au fost Roma, Viena sau Lisabona, urmate de Barcelona şi Florenţa.

Un astfel de city break în această perioadă costă, în medie, 320 de euro de persoană pentru un pachet care include biletul de avion dus-întors şi cazarea pentru trei nopţi la un hotel de trei stele, cu micul dejun inclus, potrivit agenţiei.

Remus Vişan, director general al Paravion, a declarat: "De la an la an, city break-urile devin cadouri din ce în ce mai căutate de către români pentru ocaziile speciale, iar Ziua Femeii din acest an nu face rabat de la regulă. Astfel că, numărul vacanţelor vândute de Paravion în perioada aferentă a înregistrat un plus de 30% faţă de perioada similară a anului trecut".

Conform datelor Paravion, pentru un city break în Italia, mai exact oraşele Roma şi Florenţa, turiştii autohtoni şi-au alocat un buget de aproximativ 240 de euro de persoană, tarif ce include transportul dus-întors cu avionul şi cazare de trei nopţi la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus.

Pentru aceleaşi facilităţi incluse, cei care au ales să călătorească de Ziua Femeii în Viena au plătit 270 de euro de persoană, iar pentru destinaţii precum Lisabona sau Barcelona, bugetul a fost de 380 de euro de persoană.

Românii care şi-au dorit să viziteze Paris sau Londra, de Ziua Femeii, au plătit 500 de euro de persoană pentru un pachet ce include 4 nopţi de cazare la hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus şi bilete de avion tur-retur.

De asemenea, au existat şi preferinţe pentru vacanţe prelungite, destinaţia preferată de turiştii români fiind Punta Cana. Pentru un pachet complet care acoperă biletul de avion dus-întors, cu transfer de la şi către aeroport şi cazarea pentru 7 nopţi la un hotel de patru stele, regim all inclusiv, turiştii români au plătit 1.600 de euro de persoană.

Oficialul companiei a mai adăugat: "Cei care au un buget mai redus alocat mini-vacanţei de Ziua Femeii, pot alege destinaţii precum Roma, Bologna, Florenţa sau Milano, acestea fiind accesibile datorită ofertelor puse la dispoziţie de companiile aeriene, dar şi de către hotelieri. Bugetul mediu alocat porneşte de la 200 de euro de persoană şi include bilete de avion dus-întors şi două nopţi de cazare la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus".

Paravion este agenţia de turism online din România care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb