Percheziţii la hotelul lui Robert Negoiţă

L.B.
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 28 septembrie 2016

Percheziţii la hotelul lui Robert Negoiţă

Procurorii DNA efectuează percheziţii în această dimineaţă la RIN Grand Hotel, deţinut de Robert Negoiţă, potrivit Digi24.ro.

Procurorii efectuează cercetări într-un dosar în care prejudiciul adus statului este de aproximativ 5 milioane de euro. Anchetatorii ridică şi documente de la hotelul deţinut de primarul sectorului 3.

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti împreună cu poliţişti din cadrul IGPR - Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, efectuează, în cursul zilei de astăzi, în baza autorizaţiei emisă de Tribunalul Bucureşti, percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, la punctele de lucru ale mai multor societăţi comerciale, în vederea ridicării de documente financiar - contabile şi înscrisuri necesare soluţionării unei cauze penale în care sunt vizate infracţiuni de evaziune fiscală", potrivit unui comunicat al Ministerului Public.

Conform sursei citate, din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în perioada 2007 - 2016, societăţile comerciale implicate, având ca obiect de activitate construcţii de ansambluri rezidenţiale şi hoteluri, nu ar fi declarat la organele fiscale sumele datorate cu titlu de TVA, aferente imobilelor vândute, fapt care a condus la prejudicierea bugetului de stat cu suma de aproximativ 5 milioane de euro.

"În cauza înregistrată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti se efectuează acte de cercetare specifice fazei de urmărire penale începută in rem.

Precizăm că faza de urmărire penală este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", potrivit aceleiaşi surse.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb