ZIARUL BURSA

28 septembrie 2016
Ediţia din 15.08.2024
Romgaz nu se pierde cu Firea

ALIMENTAREA CU APĂ CALDĂ A CAPITALEI NU VA FI ÎNTRERUPTĂ, CEL PUŢIN ŞAPTE ZILE Romgaz nu se pierde cu Firea

A.A.Piaţa de Capital / 28 septembrie 2016

Primarul general: "Având în vedere că Romgaz este în proprietatea statului în procent de 70%, iar ELCEN este în proprietatea statului în procent de 90%, statul român taie gazul statului român"  

-----------

Actualizare 17:35 Gabriela Firea nu se sperie de ameninţarea Romgaz privind întreruperea alimentării cu gaze

Gabriela Firea a anunţat, la Adevărul Live, că nu se lasă intimidată de ameninţările celor de la Romgaz, care au anunţat că vor întrerupe alimentarea cu gaze din cauza datoriilor Elcen.

-----------

Alimentarea cu apă caldă a Capitalei nu va fi întreruptă în următoarele şapte zile, întrucât ELCEN a identificat resurse financiare pentru a plăti gazele furnizate de Romgaz, a declarat, ieri, secretarul de stat în Ministerul Energiei Corina Popescu, la finalul unei întâlniri de urgenţă cu conducerea Romgaz şi ELCEN.

Deputatul Daniel Zamfir: "Trebuie să facem conversia la cursul de la data semnării contractului"

ÎNŢELEGERE ÎN COMISIA JURIDICĂ A DEPUTAŢILOR PRIVIND CREDITELE ÎN VALUTĂ Deputatul Daniel Zamfir: "Trebuie să facem conversia la cursul de la data semnării contractului"

ADINA ARDELEANUPolitică / 28 septembrie 2016

Daniel Zamfir, deputatul PNL care a promovat legea dării în plată, s-a arătat, ieri, încrezător că va reuşi să îşi convingă colegii parlamentari de la PSD, că este necesară conversia creditelor în valută la cursul de la data semnării contractului, considerând că "asta este măsura justă".

Vasile Blaga

Vasile Blaga demisionează de la conducerea partidului

L.B.Anticorupţie / 28 septembrie 2016

Actualizare 15:14 Elena Udrea: "Soluţia nu este să cercetăm finanţarea capaniilor, ci să reglementăm la nivel legislativ lucrurile"

Soluţia pentru problema finanţării campaniilor electorale nu este cercetarea de către procurori, ci să existe reglementări la nivel legislativ, a declarat deputata Elena Udrea, la ieşirea de la DNA Ploieşti, potrivit unor surse din presă.

Actualizare 14:58 Gorghiu: "Regret situaţia deloc confortabilă în care se află Vasile Blaga"

Actualizare 14:27 PNL: Vasile Blaga nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar

Actualizare 13:47 Elena Udrea, audiată ca martor în dosarul lui Blaga

Programul "Casa Verde", lansat de Ministerul Mediului

Programul "Casa Verde", lansat de Ministerul Mediului

Andrei StanCompanii / 28 septembrie 2016

Ministerul Mediului Apelor şi Pădurilor (MMAP) a lansat astăzi Programul "Casa Verde Clasic", atât pentru populaţie, cât şi pentru persoanele juridice, urmare a publicării Ghidului de Finanţare în Monitorul Oficial şi dispoziţiei Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) privind perioadele în care se pot depune proiectele în vederea obţinerii finanţării.

Chitanţa de plată a Ambasadei Rusiei (Sursa foto: Facebook)

Un cetăţean a rambursat 19,19 lei şi 4,41 euro Ambasadei Rusiei

Cătălina VlăsceanuPolitică / 28 septembrie 2016

Un cetăţean român a rambursat, ieri seară, Ambasadei Rusiei 19,19 lei, 4,41 euro, 0,31 dolari SUA, 200 de yeni japonezi şi 200 de woni sud-coreeni, aceştia reprezentând o parte din suma donată de către Ambasadă în campania privind subscripţia publică naţională pentru achiziţia operei "Cuminţenia Pământului" a sculptorului Constantin Brâncuşi, potrivit unui comunicat publicat site-ului instituţiei.

Iranul refuză din nou să-şi reducă producţia de petrol

ÎNTÂLNIRI CONSULTATIVE OPEC-ŢĂRI NON OPEC Iranul refuză din nou să-şi reducă producţia de petrol

A.V.Internaţional / 28 septembrie 2016

Membrii Organizaţiei Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) au început, săptămâna aceasta, o reuniune informală prilejuită de Forumul Energetic Internaţional desfăşurat în Algeria, în intervalul 26-28 septembrie, încercând să ajungă la o înţelegere viitoare de îngheţare a producţiei, care să oprească scăderea preţurilor de pe piaţa de profil.

Cazinoul din Constanţa este în paragină, dar reabilitarea este blocată de contestaţii

LĂSAT ÎN BĂTAIA VALURILOR, Cazinoul din Constanţa este în paragină, dar reabilitarea este blocată de contestaţii

ADELINA TOADERCompanii / 28 septembrie 2016

Cazinoul din Constanţa este bătut de valuri, pe faleza din Portul Tomis, şi se degradează pe zi ce trece, pentru că cei 31,6 milioane de lei puşi la dispoziţie de Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru reparaţii nu pot fi cheltuiţi, din cauza faptului că licitaţiile pentru atribuirea contractului de reabilitare sunt contestate.

Percheziţii la hotelul lui Robert Negoiţă

Percheziţii la hotelul lui Robert Negoiţă

L.B.Anticorupţie / 28 septembrie 2016

Procurorii DNA efectuează percheziţii în această dimineaţă la RIN Grand Hotel, deţinut de Robert Negoiţă. Procurorii efectuează cercetări într-un dosar în care prejudiciul adus statului este de aproximativ 5 milioane de euro.

Racheta BUK a fost adusă din Rusia şi transportată înapoi, după tirul care a doborât avionul

PRĂBUŞIREA ZBORULUI MH17: Racheta BUK a fost adusă din Rusia şi transportată înapoi, după tirul care a doborât avionul

Andreea StoicaInternaţional / 28 septembrie 2016

Actualizare 15:52 MAE salută publicarea rezultatelor preliminare în ancheta privind prăbuşirea zborului MH-17

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută publicarea rezultatelor preliminare în ancheta privind prăbuşirea zborului MH-17 şi apreciază că demersul echipei desemnate să facă cercetări "reprezintă un act riguros şi independent menit să clarifice circumstanţele" acestui incident, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, trimis redacţiei.

--------

Racheta care a doborât zborul MH17 al Malaysia Airlines în 17 iulie 2014 în estul Ucrainei a fost adusă din Rusia înainte de a fi lansată, a afirmat astăzi parchetul olandez, care subliniază că au identificate o sută de persoane care au "jucat un rol activ" în această dramă, transmite AFP.

Ioan Gyuri Pascu (Sursa foto: Wikipedia)

TOLO.RO: "Medicii care au ajuns la Gyuri Pascu au pus diagnosticul de atac de panică şi i-au dat un diazepam"

M.I.Miscellanea / 28 septembrie 2016

Actualizare 18:02 Alina Gorghiu: "Directorul Ambulanţei Bucureşti trebuie să demisioneze"

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă, pe pagina sa de Facebook, că directorul Ambulanţei Bucureşti, Alis Grasu, trebuie să demisioneze, după apariţia informaţiilor în legătură cu moartea lui Ioan Gyuri Pascu.

--------

O ambulanţă care a venit acasă la fosta soţie a lui Ioan Gyuri Pascu, cu două ore înainte de moartea cunoscutului actor şi catăreţ, i-a pus acestuia diagnosticul de "atac de panică" şi a plecat după ce i-a dat un diazepam, scriu ziariştii Cătălin Tolontan şi Mirela Neag, pe Tolo.ro.

"Am participat la falsificarea raportului de expertiză privind teza de doctorat a şefei DNA"

GHIŢĂ SE AUTODENUNŢĂ LA PARCHET: "Am participat la falsificarea raportului de expertiză privind teza de doctorat a şefei DNA"

Politică / 28 septembrie 2016

Actualizare 19:40 Tăriceanu: "Autodenunţul lui Ghiţă demonstrează că aceia care au ignorat prezumţia de nevinovăţie pot deveni ţinte publice"

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu consideră că autodenunţul deputatului Sebastian Ghiţă demonstrează celor care au ignorat "cu bună-ştiinţă" prezumţia de nevinovăţie cât de uşor pot deveni ei înşişi "ţinte publice" şi vinovaţi de fapte de corupţie înainte ca o instanţă să se pronunţe, potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei.

Actualizare 13:47 Kovesi: "Teza de doctorat îmi aparţine în totalitate şi nu am plagiat"

Handelsblatt: "Commerzbank" vrea să elimine 9.000 de posturi

Handelsblatt: "Commerzbank" vrea să elimine 9.000 de posturi

A.V.Internaţional / 28 septembrie 2016

"Commerzbank" AG, a doua mare bancă din Germania, intenţionează să disponibilizeze aproape 9.000 de angajaţi în anii următori şi să suspende plata dividendelor în 2016, conform planului de reorganizare lansat de noul director executiv Martin Zielke, anunţă publicaţia Handelsblatt, citând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

IISS: Brexit - primul exemplu de respingere a globalizării de către o economie avansată

. Jurnal de criză / 28 septembrie 2016

Victoria taberei pro-Brexit la referendumul prin care britanicii au votat majoritar pentru ieşirea din Uniunea Europeană este "primul exemplu" de economie avansată ce "respinge globalizarea", conform raportului anual privind echilibrele geostrategice mondiale prezentat ieri, la Londra, de Institutul Internaţional de Studii Strategice (International Institute for Strategic Studies - IISS), consemnează agenţia EFE.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

SIBEX Scăderi pentru cotaţiile futures

S.N.Piaţa de Capital / 28 septembrie 2016

După ce în şedinţa de luni participanţii au tranzacţionat şapte produse, fapt oarecum ieşit din tipare, dar fără efecte ample asupra lichidităţii (n.a. - au fost încheiate 40 de contracte futures), prima jumătate din cea de-a doua zi a săptămânii...

MACRO NEWSLETTER 28 septembrie 2016

MACRO NEWSLETTER 28 septembrie 2016

Internaţional / 28 septembrie 2016

Creditul acordat rezidenţilor din zona euro a crescut cu o rată anuală de 3,7% în august 2016, după un avans de 3,8% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri anuale de 10,9% a creditului guvernamental şi a unui avans de 1,5% a creditului...

REVISTA PRESEI 28.09.2016

Willy HomnerRevista Presei / 28 septembrie 2016

ADEVARUL 

Sebastian Ghiţă susţine că a falsificat un raport privind teza de doctorat a şefei DNA

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus, marţi, la Parchetul General, un autodenunţ prin care susţine că, în 2012, ca membru într-o Comisie a...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo