Performanţă cu noile imprimante HP inkjet

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 septembrie 2008

Compania Hewlett Packard lansează pe piaţa românească noi soluţii de printare care au la bază tehnologia inkjet. Noua linie de produse include soluţii deskjet pentru utilizatorii casnici şi soluţii officejet, multifuncţionale special concepute pentru companiile mici şi mijlocii. În plus, gama HP de produse special create pentru imprimarea pozelor este acum îmbogăţită cu patru noi produse, dintre care patru sunt multifuncţionale.

"HP acordă tehnologiei inkjet un loc aparte în cadrul proceselor sale de cercetare şi dezvoltare, astfel încât produsele care au la bază această tehnologie să reprezinte o soluţie eficientă şi accesibilă pentru utilizatori. Ne dorim ca imprimarea documentelor, a materialelor de marketing şi a fotografiilor să poată fi realizată de acasă sau intern în cazul companiilor, fără nici un rabat de la calitate," a declarat Tatiana Diamandopol, Consumer Market Manager, Inkjet and Web Systems, HP Romania.

Produsele HP deskjet şi officejet - HP Deskjet D2560 Printer, HP Deskjet D4360 Printer, HP Deskjet F4280 All-in-One Series, HP Officejet J4580 All-in-One - pot imprima o gamă întreagă de materiale de la proiecte zilnice, teme pentru acasă la imagini complexe, cu o viteză de aproximativ 30 de pagini cu negru şi 22 color pe minut. Cu un preţ accesibil, noile imprimante asigură o listare a documentelor la o calitate specifică imprimării laser.

Atât soluţiile deskjet cât şi cele officejet beneficiază de funcţii suplimentare cum ar fi îndepărtarea efectului de ochi roşii sau butonul de oprire rapidă a unei comenzi pentru a preveni astfel listarea nedorită a documentelor. Totodată, designul compact transformă oricare dintre aceste produse într-un element uşor de integrat în orice birou.

Noile soluţii HP mobile - HP Photosmart D5460 Printer, HP Photosmart A636 Compact Photo Printer, HP Photosmart C4480 All-in-One, HP Photosmart C4580 All-in-One, HP Photosmart C5380 all-in-one, HP Photosmart C6380 all-in-one - permit imprimarea fotografiilor la o calitate de nivelul unui laborator foto sau al unor produse laser.

Pentru a putea fi utilizate independent de un PC, produsele sunt prevăzute cu displayuri şi permit conectarea diferitelor carduri de memorie. Mai mult, HP Photosmart A636 Compact Photo Printer este echipat cu cel mai mare touchscreen (12 cm) creat de HP pentru un astfel de produs. Împreună cu stylusul şi tastatura virtuală, acesta permite realizarea unor proiecte deosebite sau chiar a unor cadouri personalizate fără ajutorul unui PC.

Pentru oricare dintre produsele celui mai de încredere brand de imprimante, utilizatorii pot alege cartuşele de mare capacitate triplând astfel capacitatea de imprimare a produselor.

Noile soluţii de printare nu permit doar scrierea direct pe CD-uri si DVD-uri, ci au capacitatea să îşi aleagă singure tipul şi mărimea hârtiei pe care vor realiza imprimarea, în funcţie de caracteristicile imaginilor/documentelor.

Totodată, întreaga gamă de produse HP se remarcă şi prin eficienţă la nivelul consumului energetic. în plus, cartuşele consumate pot fi reciclate prin intermediul programului HP Planet Partners.

Produsele sunt deja distribuite pe piaţa românească şi beneficiază de garanţie pentru o durată de un an.

Despre HP

Cea mai mare companie de IT, HP oferă produse pentru imprimare, computere personale, servicii IT, software precum şi soluţii menite să simplifice experienţele tehnologice pentru consumatorii finali şi companii. HP a finalizat achiziţia EDS pe 26 august 2008.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb