Philips lansează pe piaţă noi modele de televizoare

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 10 decembrie 2008

Philips lansează pe piaţa din România, la sfârşitul acestui an, noi modele de televizoare şi sisteme Home Theatre SoundBar. Alegeţi combinaţia Ambilight - Ambisound: împreună creează o experienţă care vă va încanta, absorbi şi captiva simţurile.

Noul televizor Philips Flat TV cu ecran LCD 42PFL9703D beneficiază de Perfect Pixel HD Engine, care îmbină optim profunzimea imaginii cu detaliile naturale, culorile vii şi mişcarea naturală lină. Tehnologia de iluminare ambientală, Ambilight Spectra 3 adaugă o dimensiune magică vizionării.

Ambilight îmbunătăţeşte calitatea imaginii percepute, creează o experienţă mai intensă, implicându-vă mai mult în ceea ce urmăriţi şi oferind senzaţia de mărire a ecranului. Din punct de vedere practic, Amblight permite condiţii relaxante de vizionare pentru că reduce efortul ochilor, iar designul plăcut îl încadrează superb în orice tip de ambient.

Noul televizor Philips cu ecran LCD PFL429703D are la bază tehnologia Perfect Colours care permite procesarea avansată a culorii la o gamă extinsă de nuanţe. Noile caracteristici ale intrarii Deep Colour de 12 biti au ca efect reproducerea mai lina a imaginii, cu o profunzime a culorii mult mai mare. Saturaţia surselor de culoare este analizată şi îmbunătăţită cu o procesare pe 17 biţi, ceea ce generează până la 2250 trilioane de culori, mai vibrante, cu nuanţe naturale ale pielii şi mai multe tonuri de alb.

Perfect Pixel HD Engine îmbunătăţeşte semnalul video de intrare în 3 paşi înainte de a-l afişa pe ecranul Full HD 1080p, unde vă puteţi bucura de imagini de până la 6,2 milioane de pixeli. Pasul 1 constă în eliminarea trepidaţiei mişcării. Trepidaţia apare datorită faptului că filmele sunt difuzate la o frecvenţă mai mică decât cea a majorităţii televizoarelor. Pentru a depăşi acest fenomen, Philips, printr-un soft special, adaugă imagini şi dublează numărul de cadre, creându-se o mişcare lină, iar efectul de "halo" este eliminat. Pasul 2 constă în îmbunătăţirea clarităţii, contrastului şi culorii, prin "Perfect Sharpness", "Perfect Contrast" şi "Perfect Clean". In pasul 3, prin tehnologia 100 Hz Clear LCD, Philips îmbunătăţeşte reproducerea mişcării şi generează un răspuns foarte rapid al cristalelor lichide, dublând apoi numărul de cadre cu precizie . Practic, mulţumită puterii de procesare de 500 milioane pixeli (de 2 ori mai mare decât predecesorii săi) rezultă un timp de reacţie de 2 ms şi cel mai rapid ecran LCD din lume, care oferă o claritate superbă mişcării!

Vizionarea reprezintă doar jumătate din experienţa oferită de Philips. Ea este desăvârşită de noul Philips Soundbar HT8140, care vă invăluie într-un sunet surround perfect 5.1, dintr-o singură unitate centrală şi un subwoofer ce completează televizorul Flat TV. Philips HT8140 foloseşte tehnologia Ambisound care asigură o experienţă deosebită a sunetului surround, fără a necesita clasicul set de boxe dispuse uniform. Ambisound aduce o experienţă sonorică deosebită care armonizează perfect cu sufrageria dumneavoastră. Indiferent de forma camerei şi indiferent unde sunteţi poziţionat, Ambisound vă răspândi un sunet natural, care pare cu adevărat să emane din toate colţurile. Tehnologia Ambisound este de asemenea o expresie a simplităţii, o soluţie la dezordinea creată de numeroasele boxe şi cabluri. Tehnologia avansată de procesare a sunetului digital oferă un sunet surround multi-canal 5.1 combinat cu un amplificator cu şase canale.

Pentru a crea o experienţă unică cu efect de învăluire, sunt îmbinate efecte a 3 mecanisme: în primul rând, fenomenul psihoacustic pentru a creşte efectul de învăluire a sonorului surround; în al doilea rând procesarea spaţiului de audiţie pentru a crea faşcicule de unde sonore şi spaţii libere între acestea care să fie proiectate spre ascultător şi către părţile laterale ale camerei; în al treilea rând poziţionarea driver-ului pentru perceptive acustică exactă, pentru a reda frecvenţele înalte pentru care nu are loc procesarea spaţiului de audiţie.

Noul Philips Home Theatre SoundBar HTS8140 cu HDMI 1080p oferă imagini clare, sunet digital şi imagini video prin acelaşi cablu, simplificând necesităţile de conectare. Reeşantionarea video asigură o imagine mai clara şi mai realistă, prin creşterea rezoluţiei DVD-urilor clasice la nivel HD. În plus, tehnologiile Ambisound 6.1 Dolby Digital EX Surround şi Super Audio CD oferă cel mai fidel sunet disponibil.

Televizorul Philips LED Backlighting LCD TV 42PFL9803, atestă calitatea excepţională a imaginii Philips, caracteristică pentru care Philips este cunoscut în industria de profil. Televizorul de 42 de inch oferă imagini cu nivele de contrast şi de fineţe a mişcării, fără precedent. Televizorul încorporează tehnologia Philips LED LUX, care utilizează 128 de segmente de LED-uri (adică un total de 1.152 LED-uri). Produsul prezintă şi alte tehnologii Philips de vârf, ultima generaţie de motor de îmbunătăţire a imaginii Perfect Pixel HD Engine şi Ambilight Spectra 2.

Noul televizor 42PFL9803 H rezolvă două dintre cele mai importante provocări ale tehnologiei LCD, şi anume nivelul culorii negre şi zgomotul imaginilor în mişcare. Mulţumită soluţiei geniale LED Backlight care oferă posibilitate de control asupra a 128 de zone separate, nivelul culorii negre a televizorului 42PFL9803 poate concura acum cu cel al celor mai bune televizoare cu plasmă. În acelaşi timp, tehnologia Clear LCD 100Hz reproduce imagini cu o claritate de cristal, oferind simultan şi fluiditate mişcării, datorită algoritmului de compensare a mişcării extrem de sofisticat, utilizat de către Philips. Ambilight este o altă caracteristică inteligentă, dezvoltată exclusiv de către Philips, iar calitatea sunetului este peste medie, fără să fie compromis design-ul, deoarece difuzoarele sunt, de fapt, invizibile! De asemenea, acest televizor poate furniza conţinut multimedia datorită conectivităţii sale la standardul DLNA (Alianţa Reţelei Digitale - Digital Living Network Alliance).

Philips Essence Flat TV 42PES0001D are doar 4 cm adâncime. Perfect Pixel HD Engine şi display-ul Full HD duc calitatea imaginii la nivelul de artă. Dispune şi de un sistem de boxe detaşabil, astfel încât poate fi deconectat în cazul în care sunetul este redat de alt sistem separat de difuzoare.

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii. Ca lider mondial în sectoarele sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat, Philips integrează tehnologia şi designul pentru a oferi soluţii complete, ce au la bază înţelegerea consumatorului şi promisiunea brandului, "sense and simplicity". Având sediul central în Olanda, Philips are aproximativ 133.000 de angajaţiă în peste 60 de ţări. Cu vânzări de 27 miliarde de euro în 2007, compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor de lifestyle pentru îngrijire personală şi divertisment. De asemenea, Philips deţine poziţia de lider pe piaţa televizoarelor cu ecran plat, produselor de bărbierit electrice şi de îngrijire corporala, produselor portabile de divertisment şi îngrijire a sănătăţii bucale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb