Plant an App anunţă extinderea parteneriatului cu Microsoft în cadrul programului Microsoft for Startups

G.U.
Companii / 3 iunie 2021

Bogdan Liţescu, CEO, Plant an App

Bogdan Liţescu, CEO, Plant an App

Compania românească Plant an App anunţă extinderea parteneriatului cu Microsoft prin integrarea serviciului de cloud Azure, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Totodată, Plant an App anunţă şi listarea în Microsoft Marketplace, demers prin care va oferi clienţilor o experienţă integrată.

În februarie 2020, Plant an App s-a alăturat programului Microsoft for Startups. Acesta este dedicat companiilor B2B şi le ajută să îşi crească activitatea în România şi pe pieţele globale. Acum, compania intră într-o nouă etapă de dezvoltare prin extinderea acestui parteneriat care urmăreşte atingerea statutului de Microsoft co-sell ready, ceea ce presupune activităţi de vânzări comune.

Plant an App vizează accederea la Microsoft Marketplace prin intermediul căruia îşi poate vinde tehnologia în reţeaua Microsoft, o vastă comunitate de clienţi şi parteneri pentru oportunităţi de vânzare. Astfel, beneficiază de suport şi mentorat pentru dezvoltarea unui plan pentru a se extinde pe diferite pieţe şi asistenţă pe partea de vânzări şi marketing. În acelaşi timp, Plant an App va beneficia şi de asistenţă în planificarea financiară, credite Azure în valoare de 120.000 dolari şi acces gratuit la resurse precum Cloud din Microsoft Azure şi Github Enterprise, se menţionează în comunicat.

Bogdan Liţescu, CEO, Plant an App, a declarat: "Suntem într-un moment excelent al dezvoltării tehnologice. Acum nu mai este vorba de ce poţi sau nu poţi să faci, ci de ce vrei să faci. Noi vrem să ajutăm cât mai multe organizaţii şi companii să îşi îmbunătăţească şi dezvolte sistemele informatice, iar în această strategie ne bucurăm de acum şi de sprijinul Microsoft. Trecem acum într-o etapă nouă de dezvoltare şi accesul la această comunitate globală va fi un catalizator excelent pentru toate planurile pe care le avem."

"Tehnologia low-code începe să devină parte din cultura organizaţiilor inovatoare şi cu o rată rapidă de creştere. Acest moment dovedeşte nu doar adoptarea în masă a acestei tehnologii, ci şi o schimbare de paradigmă, permiţând departamentelor IT şi de business să lucreze mult mai colaborativ şi să fie cu un pas înaintea aşteptărilor clienţilor. Alături de Plant an App ca partener de încredere, Microsoft participă la revoluţia "citizen developers" şi vedem o valoare extraordinară în ceea ce priveşte transparenţa şi optimizarea fluxurilor de lucru pentru colaboratorii şi clienţii noştri" a declarat Daniel Rusen, Director de Marketing şi Operaţiuni, Microsoft România.

Plant an App anunţă extinderea parteneriatului cu Microsoft în cadrul programului Microsoft for Startups

Potrivit sursei citate, în prezent, Plant an App asigură deja soluţii de transformare digitală pentru companii şi entităţi globale, cum ar fi US Navy, Guvernul Bermuda, Vel Health sau Equifax. Tehnologia pe o care propune se adresează atât liderilor de transformare digitală din sectorul privat, cât şi celor din sectorul public.

În strategia companiei de consolidare şi dezvoltare a operaţiunilor, platforma Azure a Microsoft va juca un rol esenţial. Aceasta permite tuturor companiilor să folosească orice sistem de operare, unealtă şi limbaj de programare pentru a construi soluţii scalabile. Totodată, platforma Azure a fost construită şi cu gândul la startup-uri, având funcţii precum extinderea proiectelor din lumea open source în cloud ca servicii managed, fiind integrate cu soluţii performante de identity management (AAD), monitorizare şi insights (Azure Monitor, Application insights), alertare (Alterts), recomandări (Azure Advisor), analiza datelor (Log Analytics) şi numeroase alte opţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb