Preşedintele SIVECO premiat cu "Vocaţia întreprinzătorului de succes"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 16 decembrie 2008

Premiile decernate de revista "Balcanii şi Europa" recompensează activitatea personalităţilor care au contribuit la afirmarea identităţii regionale

Personalităţi de valoare din domeniul afacerilor, culturii, economiei, diplomaţiei au fost răsplătite pentru munca lor, în cadrul festivităţii "Premiile anului 2008", organizate de revista "Balcanii şi Europa", la Hotelul Intercontinental.

La zece ani de la fondarea revistei, aceste premii, devenite tradiţionale, recompensează activitatea unor personalităţi care s-au remarcat prin demersul lor constant pentru dezvoltarea societăţii şi pentru afirmarea identităţii culturale a unei importante entităţi europene.

Anul acesta, premiul "Vocaţia întreprinzătorului de succes" a fost decernat Irinei Socol, preşedintele SIVECO România.

"Acest premiu este al întregii echipe: 850 de specialişti, pasionaţi de muncă, inovativi şi implicaţi în ceea ce înseamnă dezvoltare în IT. Avem o echipă de valoare care creează proiecte pentru şi în folosul oamenilor. Le mulţumesc lor şi sper ca în anul 2009 să fim la fel de buni. SIVECO România va continua dezvoltarea proiectelor sale atât în ţară, cât şi pe pieţe emergente din Europa Centrală şi de Sud-Est, ţări din Golf şi Orientul Apropiat, Comunitatea Statelor Independente, nordul Africii, unde am câştigat deja o experienţă considerabilă în implementarea soluţiilor de eLearning, eHealth, eCustoms, eAgriculture, eGovernment. SIVECO România îşi propune să evolueze de la statutul de cea mai importantă casă românească de software la cel de integrator software regional, pentru a ajunge, pe termen mediu, un lider la nivel european", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General al SIVECO România.

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO România SA este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi spatiul CSI. Între acţionarii SIVECO România se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresându-se cu precădere organizaţiilor mari şi mijlocii, compania oferă soluţii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness atât pentru piaţa locală cât şi pentru cea internaţională. De asemenea,

compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

În prezent, soluţiile SIVECO sunt utilizate de către beneficiari internaţionali din 35 de ţări. 550 dintre aceşti beneficiari sunt localizaţi în România şi includ atât instituţii publice importante cât

şi companii private de referinţă - OMV PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacău, Ţiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timişoara, URSUS Breweries etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb