Primăria Capitalei demolează construcţiile ilegale din parcul Herăstrău

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 15 iulie 2008

Inspectori ai Serviciului Des­fiinţări Construcţii Ilegale din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, muncitori ai Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement, însoţiţi de jandarmi şi poliţisti comunitari au început ieri, printr-o dispoziţie semnată de primarul general al Capitalei, demolarea cons­trucţiilor ilegale aflate pe domeniul public, în Parcul Herăs­trău. Acţiunea a vizat Societatea Comercială Orhideea Com Tur SRL, al cărei adminis­trator este Florea Pelmuş. Societatea a construit cu caracter provizoriu, fără autorizatie de constructie, pe o suprafaţă totala de 1 900 mp: o construcţie de 900 mp, din care 500 mp au destinaţie de alimentaţie publică (orientare spre lac), 400 mp - magazin electrice (orientare spre Şoseaua Nordului), un teren de fotbal de cca 400 mp şi alte terase şi alei betonate în suprafaţă de 600 mp.

Societatea Orhideea Com Tur a obţinut dreptul de folosinţă şi administrare pentru o suprafaţă totală de 2 710 mp, din care 2070 mp spaţiu verde, în baza contractului de închiriere 2240/1999. Contractul a expirat în anul 2004.

Mai mult, potrivit unui comunicat de Primăriei Bucureşti, administratorul societăţii nu a respectat înţelegerea: suprafaţa care avea drept des­tinaţie contractuală spaţiu verde este acum betonată şi dalată, pe ea se află alei, platforme, teren de fotbal betonat, cu gazon

Orhideea Com Tur SRL a fost notificată în 2006, prin executor judecătoresc (notificare nr. 106/2006) să evacueze terenul pe care îl ocupă în parc şi a fost somată să desfiinţeze cons­trucţiile ilegale. De asemenea, a fost sancţionată conform Legii nr. 50/1991 pentru executarea fără autorizaţie a unor lucrări de construcţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb