Productivitatea muncii ar putea creşte cu cel puţin 35% în companiile care implementează o soluţie ERP

E.D.
Companii #IT / 14 octombrie 2014

Productivitatea muncii într-o companie ar putea creşte cu cel puţin 35%, pe durata unui an, după implementarea unui sistem de planificare a resurselor întreprinderii, conform estimărilor SoftOne România.

Dacă toate firmele româneşti ar investi în implementarea unei soluţii software de business, România ar deveni mai competitivă în ceea ce priveşte productivitatea muncii la nivelul Uniunii Europene, potrivit reprezentanţilor companiei.

În momentul de faţă, productivitatea muncii în România este de aproximativ şase ori sub media statelor membre UE. Conform datelor Eurostat, productivitatea muncii în UE (28 de ţări) este de 32,1 euro pe oră lucrată, în timp ce în România este de 5,6 euro pe oră lucrată.

"Productivitatea angajaţilor este un aspect deosebit de important pentru manageri, întrucât obiectivul lor principal este de a-şi ajuta oamenii să înregistreze mereu performanţe remarcabile. În ultimii 15 ani, numeroase studii au demonstrat efectul semnificativ pe care îl are o implementare ERP de succes asupra productivităţii angajaţilor, îmbunătăţind, totodată, şi toţi indicatorii de eficienţă. Instalarea Soft1 ERP oferă multe beneficii, cum ar fi: optimizarea proceselor decizionale şi operaţionale prin costuri reduse în obţinerea de informaţii manageriale, funcţionalităţi specializate pentru managementul financiar-contabil, interacţiune mai eficientă cu partenerii / clienţii, o mai bună gestionare logistică, planificarea şi managementul procesului de producţie, precum şi o mai bună gestionare a cheltuielilor. Pentru managerii de astăzi, un sistem ERP modern şi performant, care susţine procesele de afaceri, a devenit o necesitate", a declarat Liviu Buligan, Director Executiv SoftOne România.

De asemenea, oferindu-le managerilor informaţii corecte, complete şi în timp util, productivitatea lor are şanse tot mai mari să avanseze.

SoftOne România şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei şi unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software de business (ERP, CRM şi BI) - SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia şi o sucursală în Salonic. SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb