PROGRAM DE REORGANIZARE LA RADET: Angajaţii care optează pentru plecarea voluntară primesc între 4 şi 19 salarii medii

Andrei Stan
Companii #Energie / 2 mai 2017

Angajaţii care optează pentru plecarea voluntară primesc între 4 şi 19 salarii medii

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti anunţă că în, cadrul procesului de reorganizare al instituţiei, angajaţii vor putea opta pentru posibilitatea plecării voluntare, caz în care vor beneficia de o ofertă curpinsă între patru şi nouăsprezece câştiguri medii lunare, potrivit unui comunicat al companiei, transmis Redacţiei.

Persoanele interesate, vor primi, odată cu încetarea contractului individual de muncă prin acordul părţilor, pe lângă drepturile salariale cuvenite la zi, şi un pachet financiar. Programul a fost discutat şi aprobat de reprezentanţii Sindicatului Liber Independent RADET, precizează compania.

Florian Mateiţă, reprezentant "Rominsolv SPRL", administratorul judiciar al RADET, a declarat: "Măsura face parte din procesul reorganizării, pachetul fiind gândit cu responsabilitate socială, încadrat contextului economic generat de procedura insolvenţei şi cu asigurarea cadrului necesar protecţiei salariaţilor. Acordul are în vedere actualele condiţii impuse de procedura insolvenţei şi premisele economice pentru anul 2017, care impun adoptarea de măsuri prompte pentru eficientizarea activităţii regiei, îmbunătăţirea eficienţei operaţionale, precum şi pentru asigurarea stabilităţii economice şi a echilibrului financiar".

Conform pachetului financiar, angajaţii care vor opta pentru posibilitatea plecării voluntare pot beneficia pe lângă drepturile salariale cuvenite la zi de o ofertă care poate varia între patru şi nouăsprezece câştiguri medii lunare, în funcţie de vechimea în muncă pe care fiecare angajat o are.

Beneficiază de această ofertă numai salariaţii care au încheiate contracte individuale de muncă pe durată nedeterminată cu RADET Bucureşti şi care au cel puţin trei ani consecutivi vechime în cadrul instituţiei înainte de data eventualei încetări a contractului individual de muncă.

Dreptul de opţiune aparţine exclusiv angajaţilor, iar cererile pentru acordarea acestor drepturi se depun până la data de 05 mai 2017, precizează compania.

RADET Bucureşti se află începând cu data de 5 octombrie 2016 în insolvenţă, ceea ce implică un plan de reorganizare a instituţiei şi de soluţionare a problemelor întregului sistem de termoficare.

Regia administrează cel mai mare sistem de termoficare din ţară, deţinând 43% din piaţă. RADET furnizează energie termică pentru aproximativ 565.000 de apartamente, reprezentate de peste 8.500 de blocuri şi imobile, în care trăiesc peste 1,25 milioane locuitori, precum şi pentru aproximativ 5.400 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb