PROIECT DE BUGET: Bugetele serviciilor secrete cresc cu 14%

D.I.
Macroeconomie / 1 februarie 2019

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Bugetele tuturor celor patru servicii de informaţii ale României cresc anul acesta. Creditele bugetare cumulate ale SRI, SIE, STS şi SPP se majorează astfel cu aproape 14%, potrivit proiectului bugetului de stat, de la 3,17 miliarde lei anul trecut la 3,61 miliarde lei în 2019, cea mai mare creştere fiind consemnată de STS, de aproape 70%.

Astfel, draftul de buget prevede o creştere cu 5,7% a creditelor bugetare ale SRI, la 2,465 miliarde lei, şi una de 11,64% a creditelor de angajament, la 2,489 miliarde lei.

Serviciul de Informaţii Externe are prevăzute pentru 2019 credite bugetare de 313,083 milioane lei, în creştere cu 8,4% faţă de execuţia preliminată pe anul trecut, şi credite de angajament în sumă similară, cu 6,17% mai mari decât în 2018.

La Serviciul de Protecţie şi Pază, creşterea creditelor bugetare este de 20,4%, la 234,84 milioane lei, iar creditele de angajament sunt mai mult decât duble în 2019 comparativ cu execuţia preliminată pe 2018 (+124%), respectiv de 446,44 milioane lei.

Cea mai mare creştere de credite bugetare este cea consemnată de Serviciul de Telecomunicaţii speciale, de aproape 70%, la o execuţie preliminată pe 2018 de 356,82 milioane lei la o alocare de 604,16 milioane lei în 2019.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Iar a făcut Gherghina bugetul. :)))))))

    1. Sa intelegem bine.In CSAT,IOHANNIS a intors bugetul ,nemultumit de faptul ca bugetul serviciilor si al justitiei ERA PREA MIC Toate guvernele au pompat (cu o exceptie,prima rectificare bugetara a guvernului DANCILA) masiv bani in aceste domenii.

    De ce o fi crescand bugetul securitatii an de an in conditiile in care e deja mai mare ca al serviciilor secrete ale unei puteri ca Franta? Ce or fi facand cu banii de nu le ajung niciodata? Cum reusesc ei mereu sa creasca an de an un buget si asa muuult supradimensionat?

    1. Jumate se duce la pensii securiști. :))))

      Psd stie! Dragnea încearcä sa-i atragä de partea sa pe "securisti"!

      Marioneta SECURISTĂ Iohannis întoarce bugetele pe motiv de SRI. Băh, e vorba de siguranța națională a securiștilor nehaliți câteva generații. Lasă-i și pe ei să se îndoape! Și votează Iohannis, sigur bugetele securiștilor vor continua să crească.

    Imbuibatilor hapsinilor viclenilor paguba economiei românești numai la voi va gândiți umflatilor burtosilor gurmanzilor adevărul ca meritați atâția bani numai la voi va gândiți Sunt foarte mulți pensionari care mănâncă o bucata de carne la Paște sau Crăciun dacă o primește de pomana de la cineva Adevărul ca meritați se rup scaunele cu voi ținându va Ce sa faci carnea de porc e grea Sa trăiască președintele mult iubit care de ziua României 1 decembrie s a ascuns între slugile lingăi pupincuriști securiști lui

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb