PROIECT DE RENOVARE DE 50 MILIOANE DOLARI Hilton Paris Opera îşi redeschide porţile

Valentin Busuioc
Companii #Imobiliare / 23 ianuarie 2015

Hilton Paris Opera îşi redeschide porţile

Hilton Hotels & Resorts anunţă deschiderea oficială a hotelului Hilton Paris Opera, după un amplu proces de renovare în valoare de 50 de milioane de dolari, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Situat în centrul Districtului Operei, pe malul drept al Senei, la mică distanţă de Champs-Elysées, Galeriile Lafayette şi Printemps Haussmann, hotelul a redat viziunea arhitectului Juste Lisch. Hotelul a fost inaugurat în 1889, ca să-i întâmpine pe vizitatorii Expoziţiei Internaţionale de la Paris. Elementul central al hotelului este maiestuosul Grand Salon, care, alături de cele 268 de camere şi apartamente pentru oaspeţi, câteva baruri şi restaurante, plus spaţii pentru întâlniri şi evenimente, a fost transformat şi refăcut sub supravegherea firmei de design Richmond International.

Simon Vincent, EVP şi preşedinte pentru Europa, Orientul Mijlociu & Africa la Hilton Worldwide, a declarat: "Franţa este cea mai mare piaţă pentru turism extern din Europa, o piaţă estimată la aproximativ 100 de milioane de turişti până în 2018, în condiţiile în care Parisul rămâne una dintre marile destinaţii internaţionale".

Printre elementele de atracţie ale proprietăţii, se numără apartamentul principal, Maria Callas, cu o suprafaţă totală de 83 de metri pătraţi. Pe lângă o sufragerie spaţioasă, cu tavane tipice pentru stilul clădirilor din Parisul epocii lui Haussmann, apartamentul include un dormitor principal, cu un pat matrimonial foarte mare, şi al doilea dormitor, cu două paturi. Fiecare dormitor are o baie proprie, cu un blat mare din piatră lustruită şi o cabină de duş generoasă.

Hilton Paris Opera dispune de alte 29 de apartamente, unele având balcoane în stil franţuzesc. Hotelul mai este dotat cu o sală de fitness şi şase săli pentru întâlniri, având lumină naturală. Sala de bal Baccarat, cu candelabre create de maestrul cristalurilor, va găzdui diverse evenimente, la care pot participa până la 180 de invitaţi. Le Grand Salon are tavanul înalt de 14 metri şi frescele pictate manual, decorul fiind în stil Belle Epoque.

Hilton Paris Opera se află foarte aproape de gara Saint-Lazare, la aproximativ 27 km de Aeroportul Paris Orly şi la 8 km de cartierul de afaceri La Défense.

Înfiinţat în 1919 ca brand reprezentativ al Hilton Worldwide, Hilton Hotels & Resorts îşi continuă, dezvoltând produse şi servicii în peste 550 de hoteluri de pe şase continente. Hilton Hotels & Resorts este unul dintre cele 12 branduri Hilton Worldwide.

Cu o tradiuţie de 95 de ani, Hilton Worldwide este una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, care include atât hoteluri si staţiuni de lux, cât si apartamente pentru sejururi prelungite şi hoteluri cu preţuri medii. Brandurile sale globale cuprind peste 4.250 de hoteluri şi peste 700.000 de camere în 93 de ţări, incluzând Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Curio - a Collection by Hilton, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton şi Hilton Grand Vacations. De asemenea, compania gestioneaza programul de loialitate Hilton HHonors.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb