PROJECT EXPO va avea loc în Capitală, în zilele 21-23 noiembrie

A.C.
Companii #Imobiliare / 27 octombrie 2014

PROJECT EXPO va avea loc în Capitală, în zilele 21-23 noiembrie

Târgul Imobiliar PROJECT EXPO se va desfăşura în perioada 21-23 noiembrie, în Piaţa George Enescu, pe Calea Victoriei, intrarea fiind liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10:00 - 19:00 vineri şi sâmbătă, iar duminică 10:00-16:30, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

"Am ales această locaţie pentru că se află într-o zonă centrală, cu un trafic crescut, şi în acelaşi timp se află în imediata vecinătate a Sălii Palatului, spaţiu în care au avut loc în ultimii ani majoritatea evenimentelor noastre", spune Sorin Săraru, managing partner Project Expo Sports&Games, firma care organizează Târgul Imobiliar PROJECT EXPO.

La eveniment vor participa peste 40 de expozanţi cu câteva zeci de mii de locuinţe, de la garsoniere şi apartamente situate în blocuri vechi, până la vile noi amplasate în zone centrale. Şi-au anunţat prezenţa câteva agenţii imobiliare, dar şi dezvoltatori şi constructori de ansambluri rezidenţiale, precum şi bănci sau brokeri de credite.

Acest lucru se întâmplă în contextul în care, cumpărătorii pot beneficia de ultima şansă de a-şi cumpără anul acesta o locuinţă prin intermediul programului guvernamental Prima Casă, odată cu suplimentarea fondurilor cu încă aproape 89 milioane euro, după ce, în luna septembrie, acestea au fost majorate cu alte circa 111 milioane euro, potrivit sursei citate. Potrivit calculelor Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, până la sfârşitul acestui an, încă 5.000 potenţiali beneficiari pot accesa credite garantate de stat. În anul 2014, aproximativ 20.500 români şi-au cumpărat o locuinţă cu ajutorul programului guvernamental, iar de la începutul programului Prima Casă (în anul 2009) şi până în prezent, au fost acordate 126.200 credite.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb