Propaganda va relansa Azuga ca marca nationala de bere

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 25 octombrie 2007

Agentia Propaganda a câstigat pitch-ul organizat de compania Bere Azuga pentru o campanie de comunicare ce va marca relansarea pe piata locala a uneia dintre cele mai cunoscute marci romanesti. Bere Azuga este unul dintre cei mai importanti producatori independenti de bere din România cu o traditie de 130 de ani pe piata locala. Propaganda va asigura pâna la finalul anului viitor servicii full service - consultanta si strategie, suport client service, creatie, media planning & buying, productie pentru Bere Azuga. Suportul de BTL si PR vor fi asigurate prin intermediul agentiei Eye PR.

Primul obiectiv al agentiei Propaganda pentru noul sau client este realizarea unei campanii de imagine care va marca relansarea Azuga ca marca nationala de bere cu prezenta si distributie pe întreg teritoriul României.

"Propaganda este o agentie independenta ce are ca obiectiv consolidarea business-lui clientilor nostri si care crede cu tarie în succesul marcilor românesti. Am construit si am avut rezultate excelente cu branduri locale de traditie din diferite domenii de la pharma pâna la bunuri de larg consum. Azuga este o marca cu potential de crestere si avem convingerea ca vom avea un parteneriat de succes, iar rezultatele nu vor intârzia sa apara", a declarat Adrian Tuluca, director executiv Propaganda.

"Am ales Propaganda în dauna altor agentii pentru faptul ca au înteles esenta marcii Azuga si grija pentru detalii cu care au abordat proiectul nostru. Pe lânga o strategie de comunicare, agentia ne-a oferit mai degraba un plan de marketing cu solutii care au acoperit practic toate problemele noastre de comunicare", a declarat Valerii Moraru - actionar majoritar Bere Azuga.

Din partea Propaganda, echipa implicata în proiectul Bere Azuga este formata din: Alina Ilie - Senior Account Manager, Simina Leotescu - Head of Strategic Planning, Tudor Pascanu - Senior Copywriter, Adrian Albu - Senior Copywriter, Bogdan Moraru - Art Director, Dan Moldovan - Creative Director. Din Consiliul de Administratie Bere Azuga care a validat strategia si abordarea creativa a agentiei Propaganda au facut parte: Valerii Moraru, actionar majoritar, Violeta Moraru, Director General si reprezentanti ai sindicatului din fabrica de bere care detin si 14,37% din pachetul total de actiuni al companiei.

Fabrica de bere din Azuga a fost înfiintata în 1870 si produce o serie de sortimente de bere blonda pentru piata interna, dar si pentru export. Compania are în portofoliu marcile Azuga Regala, Azuga Premium si Azuga Excelsior, îmbuteliate la sticla de 0,5 l si la PET de 2 l. Compania produce bere de calitate, fara conservanti si enzime, iar Azuga Regala are cel mai mare grad de extract din România (12,4%), în comparatie cu media pietei de 10 - 11 procente.

Propaganda, una dintre cele mai dinamice agentii independente, ofera servicii full service si dincolo de acestea Creative Marketing, asa cum numeste echipa de 40 de oameni abordarea globala a solutiilor de comunicare pentru fiecare client în parte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb