Properties Africa-Israel cumpără un teren în Bucureşti cu 9 milioane de euro, într-un parteneriat din care deţine 50%

Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 9 februarie 2005

Compania "Africa-Israel Investments" a intrat recent, pe piaţa imobiliară românească, dupa ce a devenit co-proprietara a unui teren cu o suprafaţă de peste 30 de acri, situat în apropierea centrului Bucureştiului. Potrivit publicaţiei Globes, tranzacţia privind preluarea a 50% din acţiuni a avut o valoare de 9 milioane de euro şi a fost realizată prin intermediul subsidiarei Africa-Israel Properties, o filială care conduce activităţile privitoare la obţinerea de venituri.

Avi Noteh, însărcinatul cu dezvoltarea afacerilor al Africa-Israel, spune că întregul teren era de 40 de acri, dar Africa-Israel Properties a devenit iniţial partener pentru 30 de acri, şi că, apoi, a apărut o opţiune de a achiziţiona încă 10 acri. "Este un teren uriaş în Bucureşti, ocupat înainte de fabrici", a declarat el, adăugînd că numărul mic de structuri aflate pe teren vor fi demolate, ceea ce implică un cost neglijabil.

Africa-Israel încă nu a decis ce va face cu acest teren. Noteh spune că se vor face studii privitoare la cea mai optimă folosire, care va fi cel mai probabil construirea unei clădiri pentru birouri sau a unui centru comercial. Totuşi, este posibilă folosirea lui pentru un alt scop, chiar construcţia de locuinţe. "Acest areal este înconjurat de zone rezidenţiale, birouri şi spaţii comerciale. Aproape toate tipurile de proprietăţi pot fi găsite aici, acesta fiind de altfel motivul pentru care opţiunile noastre rămîn deschise", consideră Noteh.

Noteh declară că este încă prematur pentru a estima cît de mare este viitoarea investiţie a companiei Africa-Israel în acest teren sau care vor fi profiturile, pentru că nu a fost luată nici o decizie privitoare la folosirea terenului. El spune că Africa-Israel doreşte să se mişte repede şi să înceapă construcţia în cel mult un an după ce va decide ce folosinţă va da zonei respective, obţinerea autorizaţiilor necesare şi demolarea structurilor existente.

Recenta investiţie a acestei companii în România vine imediat după cele din Cehia, Serbia, Marea Britanie, Olanda şi Israel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb