Protest masiv la Berlin faţă de restricţiile impuse pe fondul pandemiei de coronavirus

S.B.
Internaţional / 1 august 2020

Protest masiv la Berlin faţă de restricţiile impuse pe fondul pandemiei de coronavirus

Câteva mii de manifestanţi s-au adunat la Berlin să protesteze faţă de restricţiile impuse pentru a combate pandemia de COVID-19, spunând că restricţiile impuse de autorităţi încalcă dreputurile şi libertăţile oamenilor, informează Hotnews.

Potrivit sursei citate, între cei 17.000 de manifestanţi adunaţi s-au regăsit libertarieni, loialişti constituţionali şi activişti anti-vaccinare.

A existat, de asemenea, o mică prezenţă de extremă dreaptă, cu unii manifestanţi care purtau drapelul imperial al Germaniei cu alb, negru şi roşu.

Protestatarii au dansat şi au cântat "Suntem oameni liberi!" adaptat la melodia trupei de rock Queen "We'W Rock You". Alţii au mărşăluit cu pancarte spunând: "Facem zgomot pentru că ne furaţi libertatea!" şi "Gândiţi! Nu purtaţi o mască!".

Manifestanţii, dintre care doar puţini purtau măşti, au început să se adune pe bulevardul central Unter den Linden şi pe străzile din jur, părând să nu acorde prea mare atenţie respectării regulilor de distanţare, relatează DPA citat de Agerpres.

Protestatarii arborau pancarte cu mesaje împotriva restricţiilor anticoronavirus şi chemând la "libertate" şi "rezistenţă" şi intonau sloganuri ca "Pandemia de coronavirus este cea mai mare teorie conspiraţionistă".

Principala defilare de protest, desfăşurată sub motto-ul "Sfârşitul pandemiei: Ziua libertăţii" şi organizată de iniţiativa "Gândirea laterală 711", urma să treacă prin parcul central Tiergarten, în apropiere de clădirea Reichstagului, între orele 3.30 - 10.00 PM (13.30-22.00 GMT).

Între timp, Poliţia din Berlin a anunţat pe Twitter că "a depus plângere" contra organizatorului manifestaţiei, potrivit Hotnews.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Mayer Amschel Rothschild (1744-1812), a German banker and member of what is reportedly the richest family in history, is said to have stated:

    “Give me control of a nation’s money supply and I care not who makes the laws.” 

    – Mayer Amschel Rothschild (1744-1812),German Banker 

    Asa ca Liniste si la somnic 

    1. (((German))) Banker

      In SUA oamenii nu sunt linistiti, unii lupta pentru a li se respecta drepturile dar cu toate astea, o mare parte din cetateni sunt dresati mai rau decat cei de aici.

    Germanii sunt primul popor care și-a dat seama că revine fascismul in forță la conducerea statelor democratice, pentru susținerea ultimelor rămășițe din epava capitalist imperialistă care a tronat in lume cca 100 de ani.

    Practic establishmentul iudeo-masonic (stăpânii planetei) încearcă să mai susțină capitalismul conectat la aparate (adică la bugetul statului) printr-un regim fascist încă vreo 10-15 ani 

    1. Cultura pe care o am imi permite sa identific elemente ale viziunii rusesti in ceea ce sustii tu.

      E pacat. Esti roman. Renunta la gunoaiele astea.  

      Rusii isi intemeiaza atitudinea brutala si agresiva si ofensiva fata de vecinii lor si fata de intreaga lume pe un spectru al nazismului si fascismului fata de care trebuie ei sa ia atitudine.  

      Hai sa iti spun un mic secret: riscurile pe urmatoarele 2 decenii nu sunt legate de vreo marota rusa legata de fascism. (p.s. daca in USA cea mai severa injuratura e sa faci pe cineva homosexual, in Rusia cea mai severa injuratura e sa faci pe cineva NAZIST - mediteaza la asta istetule!) Pe urmatoarele 2 decenii riscurile cele mai mari sunt legate de implozia socialismului - pentru ca eonomia mondiala nu mai poate sustine schema Ponzi a promisiunilor socialiste fata de populatii in general la nivel de glob.  

      Ma intelegi tu pe mine?  

      Deci uita de tampeniile cu "amenintarea nazismului si fascismului" (concept clasic manipulator produs in laboratoarele FSB ale Rusiei) si abandoneaza aceasta viziune agresiva tipica unui popor inferior si agresiv ca rusii. Ei sunt pe duca. Viziunea lor nu mai are aderenta la viitorul care deja isi face aparitia la nivel mondial - sunt un produs caduc al speciei umane.  

      Rusii sunt destinati gunoiului istoriei - peste jumatate de secol sau mai putin Rusia nici nu mai mai exista ca tara, ca unitate administrativ-teritoriala (si asta va fi O IMENSA SANSA PENTRU ROMANIA PENTRU A-SI ADUCE MESAJUL EI EXISTENTIAL INTREGULUI GLOB, fara continua amenintare de la est). Vor fi multiple tari cu populatii ruse care se vor lupta intre ele si se vor decima.  

      Pentru pacatele sale fata de vecini (inclusiv Romania) Rusia a fost condamnata la disparitie. In 20 de ani.  

      Uite, daca esti un tip intelept ai putea numi Rusia "Noua Iugoslavie" :))))))))))))))))))))))))))))) ))))))

      inca un pont pentru tine istetule: cine s-ar fi gandit ca exact Putin (Marele Salvator al Rusiei - ironia e inclusa!) va fi groparul Rusiei prin strategia sa de concentrare a puterii in mainile sale pe model Stalin (in loc sa o disperseze regional, atenuand tensiunile interne) ?!?!!??

      Dintotdeauna am stiut ca Putin e idiot, acum mi-a fost si confirmata opinia.  

      Exact concentrarea puterii in mainile sale pana in 2036 e elixirul disparitiei Rusiei (cazue interne, nu externe) in perioada 2036-2040.  

      O sa ajung sa il iubesc pe tipul asta Putin ... groparul propriei sale tari! :))))) Un tampit care nu intelege dinamicile istorice la nivel de decenii!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb