RADET Bucureşti riscă să aibă iar conturile blocate

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 29 octombrie 2008

RADET Bucureşti riscă, pentru a doua oară în acest an, să aibă conturile blocate dacă nu va plăti, până la 1 noiembrie, 14 milioane de lei din datoriile către ELCEN, se arată într-o notă de informare a regiei adresată Prefecturii Municipiului Bucureşti. "Suntem la mâna ELCEN. Ei hotărăsc dacă ne blochează sau nu conturile", a declarat, ieri, directorul general al RADET, Virgil Ramba, la întâlnirea Comisiei de Dialog Social a Prefecturii. Potrivit NewsIn, consecinţa blocării conturilor este întreruperea totală sau parţială a furnizării de apă caldă şi căldură în Bucureşti.

Ramba speră, însă, că bucureştenii nu vor rămâne fără energie termică, în condiţiile în care RADET vrea să respecte protocolul încheiat, zilele trecute, cu ELCEN, prin care se angajează să plătească lunar, din noiembrie 2008 până în martie 2009, cîte 141 milioane de lei. "Miercuri vom primi, prin hotărâre de consiliu, 70 de milioane de lei, bani care vin de la Guvern. Mai avem promise încă 100 de milioane de lei, tot de la Guvern, fonduri care vor veni în noiembrie", a precizat directorul general RADET. Potrivit lui Ramba, cele 170 de milioane de lei, împreună cu ce se va încasa de la consumatori, vor acoperi facturile pe noiembrie şi decembrie către ELCEN.

Pentru plata facturilor din intervalul ianuarie-martie 2009, directorul RADET se bazează pe creşterea facturilor în lunile de iarnă şi pe alte 100 de milioane de lei, ce ar urma să vină tot de la Guvern, ca subvenţii prevăzute prin lege.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb