RADU OPREA, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL PSD: ''Coaliţia nu a găsit soluţiile pentru vaccinarea anti-COVID a românilor din mediul rural''

G.U.
Politică / 10 mai 2021

''Coaliţia nu a găsit soluţiile pentru vaccinarea anti-COVID a românilor din mediul rural''

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat astăzi că guvernanţii nu au găsit soluţii pentru vaccinarea anti-COVID a oamenilor din mediul rural şi din urbanul mic, inforează Agerpres.

"Am văzut poziţia premierului Florin Cîţu care ne spunea că ne putem vaccina mai pe chill. Există, din păcate, două Românii: România despre care vorbeşte Florin Cîţu, cea a celor care o duc bine, care pot să îşi permită să meargă la drive-through şi cea a românilor care se află în mediul rural sau în urbanul mic şi pentru care actuala coaliţie de dreapta nu a găsit soluţiile pentru a reuşi să se vaccineze", a spus Oprea, într-o conferinţă de presă după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD.

Oprea a adăugat că guvernanţii trebuie să organizeze caravane pentru vaccinare care să ajungă în mediul rural, notează sursa citată.

"Le sugerăm încă o dată să se uite în propunerile PSD şi să vadă că acolo există forme în care pot organiza caravane de vaccinare pentru un calendar precis, astfel încât să ajungă şi în mediul rural, să ajungă şi la oamenii care lucrează, care muncesc, care se trezesc dimineaţa foste devreme şi care ţin economia României în picioare, Trebuie să se gândească şi la ei atunci când organizează vaccinare. Ceea ce se întâmplă în marile oraşe este un lucru bun şi faptul că avem maraton al vaccinării şi faptul că avem posibilitatea de a ne vaccina din maşină, dar nu este suficient. Trebuie să se gândească guvernanţii şi la cei care nu au posibilităţi materiale", a menţionat acesta.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ia te uite la satanistii si securistii astia! In loc sa faca proiecte de legi in favoarea romanilor, prioritatea lor nr 1 este cum sa-i distruga si pe tarani cu vaccinurile lor criminale! Am ajuns la concluzia ca PSD( Partidul Securistilor Diabolici) este mai toxic astazi pt romani decat sunt PNLeprele, fiind la acelasi nivel de ticalosie antinationala, cu USR!

    "Dacă ți–ai dorit vreodată să joci ruleta rusească dar ți-a fost frica, ai ocazia s-o faci acum cu vaccinul anti-covid. Daca la varianta cu revolverul știai că exista o șansă că la apăsarea trăgaciului să fii mort, la varianta cu seringa lucrurile sunt mult mai palpitante, că la lozul în plic: poți muri subit la câteva zile după, absolut fară nicio legătură cu vaccinul ar spune unii. Poți să dezvolți anticorpi sau nu, dar asta o afli doar după ce vine un nevaccinat și iți tuşeste în nas (i-aș numi anticorpi Schrödinger) . Poți fi protejat de anumite tulpini dar să ramai vulnerabil în fața altora. Poți avea efecte adverse ușoare, grave sau deloc, asta pe termen scurt, căci despre cele pe termen lung o să discute copiii voștri despre ele. Sau nu… . Și, bineînțeles, că și la lozul în plic, poți căștiga premiul cel mare, imunitate 100% față de virus. Doar că legenda spune că premiul cel mare la loz în plic nu exista cu adevărat…" 

    Autor: Hriscu Ionuț Silviu 

    1. Din ce lume ai aparut prietene!!Nu vezi ca esti depasit total de realitate!

      Eu am aparut din lumea normala, spre deosebire de tine, care ai aparut din boschetii prostiei in stare pura! Desigur, la tine, situatia este data si de o puternica componenta ereditara!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb