Rapid - FCSB: Jandarmeria a aplicat 17 sancţiuni contravenţionale

O.D.
Sport / 24 aprilie 2023

Rapid - FCSB: Jandarmeria a aplicat 17 sancţiuni contravenţionale

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, duminică seară, că după meciul Rapid - FCSB, din etapa a V-a a play-off-ului Superligii, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.170.

De asemenea, organizatorului jocului sportiv i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale (amendă şi avertisment scris) în valoare totală de 5.000 de lei, iar societăţii specializate de pază două sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 13.000 de lei.

Potrivit Jandarmeniei, au fost constatate şi întocmite 4 acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel:

- 3 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii 126/1995 privind regimul materialelor explozive;

- un act de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive (pentru nerespectarea interdicţiei de a fi prezent la competiţii sportive).

De asemenea, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.170, astfel:

- 15 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive;

- o sancţiune contravenţională în conformitate cu predederile Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice;

- o sancţiune contravenţională în conformitate cu H.G. nr. 643/2020 privind sistemele de aeronave fără pilot la bord (pentru folosirea unei drone fără autorizaţie într-o zonă publică).

Totodată, au fost aplicate 6 sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an.

Organizatorului jocului sportiv i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale (amendă şi avertisment scris) în valoare totală de 5.000 de lei, iar societăţii specializate de pază două sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 13.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin, conform Jandarmeriei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Am postat pe acest SITE mai multe comentarii prin care am aratat ca atat timp BECALI va conduce FCSB,echipa aceasta nu mai lua nici un campionat. DE CE.? FEDERATIA de FOTBAL este condusa POLITIC de GRUPUL de la CLUJ si OAMENII lui BASESCU. EXEMPLE,destule. BURLEANU,un NEICA NIMENI in FOTBAL,din CONSILIER (TUTAR) al lui BASESCU a fost numit ca presedinte al FRF. Ca sa poata face acest lucru,au DISTRUS doua VIETI. MIRCEA SANDU,a fost dat afara si s-a imbolnavit de cancer,iar unul dintre cei mai mari fotbalisti ai romaniei a fost bagat la PUSCARIE cu o zi inainte de alegerea lui BURLEANU. A aparut apoi GRUPUL POLITIC de la CLUJ condus de STATUL PARALEL prin VASILE DANCU,care prin statul paralel,l-au bagat la PUSCARIE pe BECALI pentru ca echipa GRUPULUI de la CLUJ sa castige apoi cinci campionate cu ajutorul arbitrilor si politicului. TOT DANCU,i-a dat ARMATEI ,un STADION facut din bani PBLICI care a costat 90 de milioane de euro,unde joaca niste SUROGATE de fotbalisti si in rest PASC CAII ARMATEI,asta in timp ce MILITARILOR li se TAIE SALARIILE si PENSIILE. Apoi,in multe JUDETE sau construit noi STADIOANE iar pe acele STADIOANE joaca echipe din Divizia C sau B. La fel ca si ARMATA,alt BENEFICIAR a unui nou STADION este si echipa RAPID care odata cu intrarea in posesie a STADIONULUI,CASTIGA meciurile prin RUPEREA PICIOARELOR ADVERSARILOR si AJUTORUL ARBITRILOR. Aseara,in meciul cu FCSB,arbitrul din CLUJ cu nume DE SFESNIC,a dat ORDIN celor de la RAPID,PE EI PE MAMA LOR,rupetile picioarele ca eu nu dau ROSU,decat atunci cand o sa moara vreo doi JUCATORI,ca asa a programat nea VASILE sa ia CFR campionatul. MINORITARII din GALERIA echipaei RAPID sunt si ei la post si au SABIILE la ei in caz de ceva.Nu ma mira ce se intampla pe STADIOANELE nostre intrucat,iata ce se va da o LEGE,prin care in COTETELE PORCILOR TARANII nu vor mai putea intra decat in COSTUME si CU PAPIOANE. Pai dati ba o LEGE si IMBRACATII in COSTUME si cu FRACURI si pe DANCI si FESNICI. NUI asa ca suntem o NATIUNDE VESELA.!

    1. S-au batut ciorile cu ciorile!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb