RAREŞ BOGDAN: "Voi propune excluderea oricărui parlamentar PNL care votează moţiunea PSD"

J.P.
Politică / 15 februarie 2021

"Voi propune excluderea oricărui parlamentar PNL care votează moţiunea PSD"

Rareş Bogdan nu crede că vreun parlamentar PNL va vota moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, el va propune excluderea acelui parlamentar din partid, relatează Digi24.

"În calitate de prim-vicepreşedinte al PNL vă spun că dacă se va întâmpla acest lucru voi cere excluderea din partid a parlamentarului respectiv. Atunci când funcţionezi într-o coaliţie, atunci când împărtăşeşti nişte valori şi atunci când vrei cu adevărat să schimbi România în bine şi să o modernizezi nu e loc de războaie personale şi de supărări personale. Faci parte dintr-un partid politic, eşti membru al unui grup parlamentar care are 143 de oameni, la Senat şi la Cameră, nu vii să te joci cu aşa ceva. Vlad Voiculescu are susţinerea coaliţiei, nu doar a USR PLUS. E absolut normal ca cei din PNL, din UDMR să-l susţină în demersurile sale şi n-am motive să mă îndoiesc de profesionalism, de concurs de idei, de CV-uri", a spus Rareş Bogdan, la Digi24.

"Nu văd vreun parlamentar PNL care să voteze împotriva lui Vlad Voiculescu, aşa cum nu cred că vor vota împotriva vreunui ministru al Guvernului Cîţu, atâta timp cât noi ne aflăm în această construcţie guvernamentală", a completat el.

"Nu sunt tensiuni, sunt discuţii şi se vor estompa în 2-3 zile. E normal. Banii nu sunt foarte mulţi, toate domeniile solicită bani în plus. Nu e nimic anormal în a cere bani. Miniştrii şi premierul se vor pune pe treabă pentru a face reforme. Această guvernare are la bază reformele. Dacă ratăm această primă jumătate de an, riscăm să ratăm guvernarea. Trebuie să vedem cum aducem mai mulţi bani la buget şi nu cum să împărţim sărăcia. Nu trebuie să ne fie teamă să acţionăm decisiv pe criterii clare de performanţă în companiile de stat acolo unde există salarii uriaşe", a mai spus Rareş Bogdan, cu privire la discuţiile care se poartă în aceste zile pe marginea bugetului pe 2021.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. baiete , dar ce orgasmn intelectual ai!

    uao! 

    GAOZARUL E, BORTELITULE, DISPERAT ULE, AI SUPT PREA MULTE PULII. EȘTI OBOSIT TE AU PUS PREA MULT ÎN GENUNCHI. MAȘINA DE SPĂLAT ȘI SUPTPULELE VREI SA TE FACI IMPORTANT. DAR CU CE INSOLVENȚUL E DE LA IREALITATEA. DE LA ANITA SODOMIE NU MAI ȘTII DE CAPUL TĂU TURBATULE, FETITA GĂURITA, BORTELITULE CU BASTITUTA ȘI CHELBOS ACUM CUM SUNT CA P URILE DE PULA DE GAY DE LA BRUXELLES LA CARE LE SUGI PULELORLUNGII CA SA FII ACOLO AI ÎNNEBUNIT DE TOT. CE RUȘINE TE AI PROSTITUATUL CA SA FII ȘI TU CINEVA(W. C. UL LOR PUBLIC) CE RUȘINE. DUTE BAI LA MUNCA ÎN CONSTRUCȚII. ȚIE RUȘINE SA MUNCEȘTI. TOATĂ VIATA NU AI MUNCIT. DE CIT MUIST, BORTELIT, GAOZAR, MAI CINSTIT MUNCITOR ÎN CONSTRUCȚII. CE RUȘINE PROSTITUATUL E LA CE TE PREȘEDINTE. DE FAPT LA NIVELUL TĂU PINA LA GENUNCHIUL BROAȘTEI. DE UNDE SPĂLĂTORIILE ȘI SUGATORULE DE PULII CHELBOS SE CA TINE.

    Papagal,pacalici,mincinos

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb