RĂZVAN GAIŢĂ, DIRECTORUL PROIECTULUI: "Sema Office 3 va fi livrată în 2015"

P.B.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 27 noiembrie 2014

"Sema Office 3 va fi livrată în 2015"

Grupul Sema Parc, controlat de omul de afaceri Ion Rădulea, va construi două clădiri de birouri în proiectul "Sema New Project", dezvoltat pe terenul fostei fabrici Semănătoarea, de pe Splaiul Independenţei, a declarat Răzvan Gaiţă, directorul general al proiectului.

Domnia sa a precizat că blocurile Office 3 şi 4 vor fi realizate prin reconversia unor hale industriale, iar construcţia primei clădiri va începe în cel mult două săptămâni. "Estimăm că Office 3 va fi livrată la jumătatea anului viitor şi va avea o suprafaţă închiriabilă de 14.000 de metri pătraţi, cu un regim de înălţime P+1", a declarat Răzvan Gaiţă. Chiria medie pentru Office 3 va fi de 12 euro/mp/lună, conform sursei citate.

Directorul proiectului a menţionat că Office 4 va fi livrată până în 2016 şi va avea o suprafaţă de 28.000 mp. Investiţia totală în această etapă de dezvoltare este de aproximativ 10-12 milioane de euro.

Răzvan Gaiţă a mai spus: "Am început dezvoltarea cu finanţare proprie şi vom vedea pe parcurs dacă va fi nevoie să apelăm şi la alte mijloace de finanţare. Există o cerere în creştere pentru închirierea spaţiilor de birouri. Volumul acestui segment în zona centru-vest a crescut semnificativ în primul semestru din 2014 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, aspect care ne dă speranţe pentru succesul acestui proiect".

În viitorul apropiat, dezvoltatorul are în plan să exploateze suprafeţele de teren disponibile prin amenajarea de spaţii verzi şi spaţii pentru organizarea de evenimente în aer liber. Spaţiul verde va ocupa aproximativ 100.000 de metri pătraţi, reprezentând un sfert din totalul suprafeţei ce va fi dezvoltată, după cum a declarat Răzvan Gaiţă.

Grupul Sema Parc a relansat marţi "Sema New Project", după o pauză de cinci ani, un proiect cu dezvoltare mixtă, ce va conţine un complex de birouri de clasă A, spaţii comerciale şi leisure înglobate într-un "shopping village", precum şi un complex rezidenţial. Proiectul a început prin livrarea ansamblului de clădiri Office 1 în anul 2009.

Zona rezidenţială din structura Sema Parc va cuprinde peste 1.200 de apartamente, cu suprafeţe cuprinse între 80 şi 260 de metri pătraţi, care vor fi dispuse în clădiri cu patru şi cinci etaje. Proiectul Sema Parc este dezvoltat pe amplasamentul fostei fabrici Semănătoarea, pe Splaiul Independenţei, care a fost relocată. Proiectul, anunţat încă din 2006, era prevăzut să fie dezvoltat pe o perioadă de 15 ani.

Ion Rădulea este acţionar direct şi indirect la firma Sema Parc, care administrează şi parcul industrial cu acelaşi nume, după concesiunea pe o perioadă de 30 de ani a unei suprafeţe de teren de 325.906 mp, împreună cu clădirile situate pe acesta, în suprafaţă de 82.896 mp. Societatea de administrare a obţinut acordul autorităţilor pentru înfiinţarea unui parc industrial pe fosta platforma Semănătoarea, pe o suprafaţă de 16,5 hectare de teren.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb