"Real Hypermarket" a investit peste 21,5 milioane de euro într-un magazin la Deva

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 20 decembrie 2007

"Real Hypermarket" a investit peste 21,5 milioane de euro într-un magazin la Deva

Real Hypermarket a investit peste 21,5 milioane de euro pentru deschiderea celui de-al 13-lea magazin al reţelei sale din România şi primul din Deva, se arată într-un comunicat al companiei, remis ieri.

Noul real Hypermarket din Deva dispune de o suprafaţă utilă de vânzare de 7.500 de metri pătraţi. Centrul comercial din Deva se întinde pe o suprafaţă total construită de peste 22.000 de mp din care galeria comercială ocupă peste 10.500 de mp şi reuneşte 29 de magazine cu profiluri diferite. Hipermarketul beneficiază de 1.400 de locuri de parcare şi comercializează o gamă de peste 40.000 de produse alimentare şi nealimentare. Investiţia, care include echipamente şi instalaţii, se ridică la peste 21,5 milioane de euro.

"Am intrat în Romaânia în 2006 prin deschiderea primului magazin în Timişoara şi vom reuşi performanţa ca până la sfârşitul anului acesta să avem operaţionale 14 magazine real în 13 oraşe importante din ţară. Dorim să ajungem un jucător puternic pe piaţa de retail, de aceea am dezvoltat un plan de expansiune susţinut prin care să devenim hipermarketul favorit al românilor", a declarat directorul general real Hypermarket România, Tjeerd Jegen.

Divizia Real Hypermarket face parte din grupul Metro, unul dintre cei mai mari retaileri din lume, prezent în 31 de ţări unde deţine peste 2.400 de unităţi în care lucrează în jur de 270.000 de angajaţi. Real a intrat pe piaţa românească în 2006 şi până la sfârşitul anului viitor intenţionează să aibă operaţionale 21 de hipermarketuri din care patru în Bucureşti. Până în prezent suma totală investită în cele 13 magazine este de peste 240 milioane de euro.

Real Hypermarket a intrat pe piaţa internaţională în 1997, odată cu deschiderea primelor magazine din Polonia. Astăzi, compania are peste 80 de magazine în Polonia, Turcia, Rusia şi România. Recent, Real a preluat magazinele din Germania ale lanţului american Wal-Mart, în Polonia a preluat magazinele franceze sub brand Géant, iar în Rusia va achiziţiona hipermarket-urile Marktkauf.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. BODYGUARZII DIN REAL MI-AU PUS VIATA IN PERICOL!!!

    cand s-a deschis pentru prima data hypermarketul Real, am fost foarte multumita de servire, personal, produse si faceam cumparaturi impreuna cu prietenii de 2-3 ori pe saptamana doar de la Real...pana luna trecuta cand am mers cu prietenul meu si cu inca un amic pentru a cumpara ceva fructe, legume si dulciuri. Dupa ce am platit la casa, ne-a preluat un bodyguard pe motiv ca vrea sa faca un control de rutina. In timp ce ne conducea in cabina lor, eu, cunoscand foarte bine ca atat eu cat si prietenii mei suntem niste oameni foarte cinstiti, am intrebat de ce este necesar acest control si de ce tocmai noua ni se face. Nu mi-a raspuns la intrebare, ci s-a uitat amenintator la noi, m-a intrebat pe un ton foarte violent si amenintator ce-am intrebat si de ce ma intereseaza si a inceput sa se ia de prietenul meu degeaba. Eu l-am intrebat: "daca ma aflu in Real, nu am dreptul la libera exprimare sau informatii?", nici nu s-a uitat la mine...in fine, am ajuns in cabina, mie mi se facuse foarte rau (am probleme cu inima) iar prietenul meu incerca sa ma linisteasca...dar asa-zisul dumneavoastra bodyguard nu il lasa pe prietenul meu sa se apropie de mine; nici macar nu ne-a invitat sa luam loc pe scaune; eu intrebam continuu cat ne tine pentru ca mi se facuse foarte rau si aveam nevoie de aer, dar raspunsul la intrebarea mea era indiferenta afisata cu nesimtire; dupa ce s-a uitat pe bon catva timp, ne-a zis: "credeam ca era ceva dar nu e nimic, puteti sa plecati", fara scuzele de rigoare...dupa intamplarea aceasta mi-am revenit foarte greu dupa trei zile...PENTRU CEI DIN REAL: EU INTELEG CA VRETI SA ASIGURATI SECURITATEA, DAR DACA DORITI SA VA PASTRATI CLIENTII, ANGAJATI-VA BODYGUARZI CARE SA II RESPECTE PENTRU CA NU TOTI CEI CARE VIN IN REAL URMARESC SA FURE - MAJORITATEA VIN SA VA CUMPERE PRODUSELE DACA SE MERITA; SI NU MAI PUNETI IN PERICOL VIATA OAMENILOR PRIN ATITUDINEA ANGAJATILOR!!! daca pateam ceva atunci, aveam martori; dar daca eram singura? la felul in care mi s-a adresat bodyguardul dumneavoastra, nu cred ca mi se acorda vreo atentie. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb