Reify. este noul brand al Sierra Development Services

Comunicate de presă / 30 martie 2021

Reify. este noul brand al Sierra Development Services

Reify. este noul brand prin care Sonae Sierra îşi consolidează angajamentul de a oferi servicii multidisciplinare investitorilor imobiliari, conform unui comunicat remis redacţiei.

Jorge Morgadinho, Managing Director în cadrul Reify., a precizat: "Acest segment de business reprezintă o continuare a celor peste 30 de ani de activitate şi expertiză pe care îi avem în dezvoltarea proiectelor pentru o gamă largă de clienţi. Evoluăm acum, afirmându-ne ca furnizor de top de servicii profesionale integrate pentru investitori imobiliari, în toate fazele de dezvoltare din cadrul unui proiect. Transformăm oraşele, creăm spaţii în care oamenii se simt bine, fericiţi şi în siguranţă. Vrem să continuăm să facem acest lucru în România şi în întreaga lume şi ne propunem să creştem, aşa cum am făcut întotdeauna, într-un mod sustenabil."

Cunoscut anterior sub denumirea de Sierra Development Services, Reify. va continua să proiecteze, să gestioneze şi să livreze spaţii urbane inovatoare şi sustenabile, în diferite sectoare din industria imobiliară - Masterplanuri, spaţii cu destinatie mixtă, clinici medicale, spaţii în domeniul ospitalităţii, clădiri de birouri, rezidenţiale, spaţii comerciale, campusuri pentru studenţi şi reşedinţe pentru vârstnici, educaţie şi transport.

Reify. dezvoltă, printre altele, mai multe proiecte pentru construcţia unor campusuri studenţeşti în Spania şi Portugalia; renovarea a două clădiri comerciale istorice, Quarree Wandsbek şi Mercado, în Germania; mai multe proiecte cu destinaţie mixtă combinând rezidenţial, birou şi / sau retail; resort-ul sustenabil de tip boutique "Umay" şi o reşedinţă pentru vârstnici, în Portugalia. Recent, Reify. s-a alăturat unui consorţiu pentru construirea unui spital în Columbia; a dezvoltat un Masterplan în Brazilia, incluzând birouri, ho- teluri, clădiri rezidenţiale şi infrastructură de transport, respectiv unul în România, cu o suprafaţă construibilă de 1.000.000 m2. De asemenea, a proiectat extinderea şi renovarea proiectului Eurovea, în Slovacia, precum şi o serie de proiecte cu destinaţie mixtă pentru staţiile TGV, în Maroc.

Din portofoliul său face parte şi CityLife Shopping District din Milano, un proiect dezvoltat recent în parteneriat cu Zaha Hadid Architects (Pritzker în 2004), care se remarcă, de asemenea, ca fiind unul dintre cele mai ample şi mai importante proiecte de regenerare urbană din Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb