Renaşterea: "Hebdo", "Bucarest Hebdo"

REDACŢIA BURSA
Media-Advertising #Media-Advertising / 19 ianuarie 2015

Renaşterea: "Hebdo", "Bucarest Hebdo"

Grupul de Presă BURSA a lansat astăzi, 19 ianuarie 2015, săptămânalul "Bucarest Hebdo". Această primă ediţie a fost dedicată libertăţii de exprimare şi libertăţii presei.

"Bucarest Hebdo" este un omagiu pentru "Charlie Hebdo", un gest concret de proliferare a libertăţii presei, însă nu este o clonă a publicaţiei satirice "Charlie Hebdo".

"Bucarest Hebdo" este conceput spre informarea cititorilor asupra evenimentelor (în special româneşti) din economie şi finanţe, din politică, societate, cultură şi sport, cu intenţia să le găsească înţelesurile şi să cristalizeze opiniile asupra lor.

Redacţia "Bucarest Hebdo" urmăreşte, prin mijloace publicistice, desăvârşirea unei duble integrări: a francezilor în România şi a României în Europa, ca să fluidizeze circulaţia, în ambele sensuri, a valorilor materiale şi spirituale.

Preşedintele Grupului de Presă BURSA, domnul Florian Goldstein, a spus, în ocazie:

"Au fost numeroase reacţii la uciderea ziariştilor francezi de la < Charlie Hebdo >, dar nu am auzit pe nimeni să o ia drept impuls pentru editarea unui < hebdo >.

O facem noi, Grupul de presă BURSA, editând < Bucarest Hebdo > - deşi nu suntem pregătiţi şi nu am făcut nici măcar un business-plan. Dar, dacă l-am fi făcut şi dacă am fi fost pregătiţi, atunci parcă ar fi devenit discutabilă sinceritatea omagiului pentru colegii noştri de breaslă, ucişi în momentul cel mai sacru al profesiei noastre - în şedinţa de redacţie".

Titlul "Bucarest Hebdo" a preexistat, aparţinând altei edituri româneşti, dar gazeta a încetat să apară de câţiva ani; în această împrejurare de solidaritate internaţională în jurul ideilor de libertate de expresie şi de libertate a presei, Grupul BURSA îi dă o nouă viaţă.

"Este o renaştere reală pentru < Bucarest Hebdo > şi o renaştere simbolică pentru < Charlie Hebdo >, care, absolut eroic, şi-a continuat apariţia editorială neştirbit, după uciderea ziariştilor, într-un tiraj amplificat de cincizeci de ori faţă de cel de dinaintea atacului terorist. < Bucarest Hebdo >, ridică-te şi umblă!", a mai declarat preşedintele Grupului de Presă BURSA.

"Bucarest Hebdo" apare în fiecare luni şi este distribuit, prin reţelele de difuzare a presei, în Bucureşti.

Urmăriţi "Bucarest Hebdo" şi în mediul on line:

http://www.bucaresthebdo.ro/

https://www.facebook.com/pages/Bucarest-HEBDO/763422023745546

https://twitter.com/BucarestHebdo

Despre Grupul de Presă BURSA

De peste 24 de ani pe piaţă, Grupul de Presă BURSA publică, în apariţie neîntreruptă, Ziarul BURSA, care este cel mai influent cotidian economico-financiar şi formatorul de opinie al pieţei de capital, fiind apreciat în fiecare an cu distincţii pentru apariţiile editoriale în cadrul Galei Premiilor Pieţei de Capital, dar şi în cadrul altor manifestări.

Grupul de Presă BURSA mai editează revista BURSA Construcţiilor şi săptămânalul BUCAREST HEBDO, precum şi suplimente cu cele mai importante şi mai relevante subiecte din domeniul economic actual.

www.bursa.ro

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. "Pungas" Make, stoarce din tot ce se poate. 

    1. Asa ar fi, daca banii s-ar gasi in sant, iar eu doar m-as apleca sa-i string.

      Sint convins ca, daca asta ar fi fost situatia, atunci mi-ai fi luat-o inainte. 

      Pentru domnii Mobius, Roiss, Treichl Regulierte Freiheit

      Matthias Claudius libertatea consta in faptul de a putea face orice fara a prejudicia pe altcineva... 

      Dim tabelul domnului Isarescu din anul 2009la coloana RMO valuta bigger than 2 years.Daca mu ma crezi draga Florian il intreb pe domnul Treichl daca a inteles ca brutele nu sunt interesate de continutul tabelelor, Insa au pretentie sa aiba numarul corect de coloane. Chestie artistica, de la Brancusi citire.Felicitari, geniala idee. Ma abonez si trebuie sa o traducem si pentru nea Goethe.

    Încât să merite investiția dlui Goldstein?

    1. Like! Bun comentariu! În Franța cică se întrec care mai de care sa scoată pixuri, tricouri si tot felul de obiecte pe seama nefericitului eveniment...Măcar Make e in domeniu...Acum n- or sa ne mai facă francezii țigani, ci...evrei! Sa vedem continutul! Si ceva special, in afara de finante, ca doar cu asta va ocupați in ziar....

    Cine a spus ca jidanu scoate bani din piatra seaca a avut mare dreptate...specularea cit mai rapida acum cit mai sint putin calde cadavrele trebuie facuta cu profesionalism si cine se pricepe mai bine decit cei care au citit si stiu pe de rost poruncile inteleptilor zionului...banii nu se gasesc prin sant dar nici nu trebuie sa omori pentru ei !

    1. Sau probabil sub protectia apalativului anonim secretia de testosteron e mai puternica...tematica libertatii de exprimare e prezenta la ziarul Bursa inainte de Charlie😊 oare de ce nu lass un ziar sa apara vreun comentar...

      Daca e timpul sa-ti raspund fara anonime uite ca ai adresa mea de email.

      Testosteronul se ridica la niveluri sanatoase pentru tine cind scrii mereu pe aici.

      Bestea vine de la bestia sado-maso ce esti cind ti se ridica testosteronul ? 

      Dacă doriţi să vă apară adresa de e-mail, vă rugăm să o scrieţi în corpul mesajului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb