Revolut ajunge la 100.000 de utilizatori în România

D.D.
Bănci-Asigurări / 29 noiembrie 2018

Revolut ajunge la 100.000 de utilizatori în România

Peste 100.000 de români folosesc Revolut, volumul tranzacţiilor efectuate de aceştia depăşind 400 de milioane de Euro în luna noiembrie. România ocupă astfel locul patru în topul pieţelor Revolut cu cea mai rapidă creştere, după Marea Britanie, Franţa şi Polonia, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Înregistrând un volum total al tranzacţiilor de peste 400 de milioane de Euro, românii folosesc Revolut în principal pentru plăţi cu cardul, online şi la comercianţi, dar şi pentru transferuri de bani. Principalii comercianţi unde utilizatorii români plătesc folosind cardurile Revolut sunt Carrefour, Auchan, McDonalds, Ali Express, Inmedio, Uber, şi Taxify.

Pe de altă parte, Revolut continuă cu planurile sale de extindere globală şi a primit astăzi licenţele necesare pentru a funcţiona în Singapore (Remittance License oferită de Autoritatea Monetară din Singapore, precum şi aprobarea pentru Stored Value Facility). Având în vedere cunoştinţele acumulate şi experienţa din Europa, fintech-ul londonez lucrează activ cu autorităţile singaporeze la definirea proiectului de lege pentru serviciile de plăţi, se mai arată în comunicat.

Revolut a primit autorizaţia de funcţionare şi în Janonia, de la JFSA din cadrul Fund Transfer License, şi are acum dreptul să funcţioneze în întreaga ţara. Revolut devine astfel una dintre puţinele companii internaţionale care au obţinut cu succes acest tip de licenţă în Japonia.

Revolut a confirmat că se află în ultimele etape de testare şi că va lansa în APAC în primul trimestru al anului 2019, unde peste 50.000 de persoane se află deja pe lista de aşteptare. Între timp, compania aşteaptă veşti în următoarele săptămâni cu privire la extinderea în Statele Unite şi Canada.

Sediul central al Revolut în APAC va fi în Singapore, unde a fost deja recrutată o echipă specializată în compliance, business development şi relaţii publice. Între timp, în Japonia, Revolut a încheiat parteneriate cu Rakuten, Sompo Japan Insurance (SJNK) şi Toppan, iar o echipă locală a fost recent formată, având competenţe operaţionale şi în domeniul conformităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb