"Rocast" implementează SeniorERP

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 martie 2009

Compania vizează poziţia de leader în distribuţia de bricolaj şi echipamente pentru construcţii

ROCAST, companie specializată în importul, ambalarea şi distribuţia de produse de bricolaj şi echipamente industriale şi de construcţii, implementează SeniorERP pentru consolidarea şi creşterea organică a unui business cu un rulaj de 15 mil. euro anual. SeniorERP va gestiona în cadrul implementării un portofoliu de 7300 de clienti şi 32000 de produse, având ca principal obiectiv creşterea eficienţei şi calităţi procesului de distribuţie la nivel naţional.

Rocast este importator şi distribuitor pentru o gamă variată de produse: organe de asamblare, elemente de fixare, unelte şi scule diverse, maşini unelte, compresoare şi scule pneumatice, echipamente pentru sudură, materiale şi echipamente pentru instalaţii electrice. Compania are 3 puncte de lucru în Bucureşti, Giurgiu şi Filipeştii pe Pădure şi un depozit central propriu de 5000 m2 şi ocupă în prezent locul 3 în această piaţă.

Principalii indicatori vizaţi pe terment scurt prin implementarea SeniorERP, se referă la: eficienţă crescută la nivel operaţional prin operare în timp real, pe internet; centralizarea şi securizarea datelor într-un sistem complex; performanţe ridicate în exploatarea datelor din sistem de către managementul companiei.

Cu un volum de 500 de facturi zilnic, aplicaţia utilizată anterior de Rocast nu a făcut faţă la nevoia de lucru integrat, în timp real, cu date corecte şi rapoarte care să constituie un suport decizional complex:

"Achiziţia unui ERP a fost determinată de problemele acumulate în utilizarea vechiului sistem de conta : securitatea datelor, prea multe staţii de lucru pentru vechiul sistem, prea multe aplicaţii proprii, necesitatea de a opera pe internet în timp real, necesitatea de a obţine rapid interogări diverse, etc. SeniorERP are 3 argumente decisive, şi anume: este o soluţie pentru import şi distribuţie, utilizează tehnologie de ultimă generaţie şi se remarcă prin profesionalismul echipei Senior Software." Vonica Horaţiu, Director Executiv, Rocast

Distribuţia produselor ROCAST este realizată în prezent prin vânzări directe de la depozitele proprii şi printr-o reţea puternică de distribuţie care însumează 70 de reprezentanţi tehnico-comerciali la nivel naţional şi peste 200 de distribuitori. Implementarea SeniorERP va permite, pe lângă optimizarea distribuţiei, integrarea de canale alternative de vânzări.

SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a răspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import şi Distribuţie. SeniorERP integrează cea mai nouă platformă tehnologică într-un sistem eficient pentru companiile în creştere şi, în acelaşi timp, într-un instrument puternic adaptat strategiei şi nevoilor complexe ale marilor companii.

Cele peste 70 de companii de distribuţie care au implementat SeniorERP beneficiază de siguranţa şi scalabilitatea unui sistem matur, de un suport real şi un factor de stabilitate în interiorul organizaţiei. Obiectivul nostru este să aducem inovaţia tehnologică în sprijinul companiilor de distribuţie, astfel încât acestea să se bucure de creştere susţinută şi competitivitate.

Senior Software este o companie privată cu capital integral românesc ce oferă servicii de dezvoltare de aplicaţii informatice şi consultanţă pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar soluţia proprietară, SeniorERP, este certificată Microsoft şi Veritest pentru Windows Server, .NET şi Web Services.

Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calităţii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calităţii a avut ca scop principal definirea unor procese şi obiective măsurabile şi garantarea replicării calităţii la standarde înalte în orice activitate desfăşurată pentru clienţii companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb