Rompetrol Downstream se extinde şi în Moldova

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 15 august 2007

Rompetrol Downstream - companie a Grupului Rompetrol deschide astăzi la Iaşi a doua benzinărie proprie, în Şoseaua Bucium, nr.16 A. Noua staţie dispune de un restaurant "Hei", fiind dotată cu trei pompe duble, din care una rapidă pentru tiruri şi maşini cu rezervoare mari. Compania operează în Iaşi încă o staţie proprie, în str. Niceman nr.1.

Investiţia pentru noua benzinărie se ridică la aproximativ 1 milion de Euro. În cadrul acesteia, clienţii beneficiază şi de serviciul Fill&Go, prin cele două componente - Business şi Personal. Serviciul Fill&Go a fost lansat în 2004 şi s-a adresat, prin cele 2 modalităţi de achiziţionare a carburantului: Filll&Go Card şi Fill&Go Ring, exclusiv persoanelor juridice. În prezent, aproximativ 8000 de companii beneficiază de Fill&Go Business şi aproximativ 50.000 clienţi persoane fizice au un card Fill&Go Personal.

Totodată, conducătorii auto care alimentează în reţeaua de staţii operate de Rompetrol Downstream pot utiliza şi Fill&Go Credit, card de credit Mastercard, care oferă atât posibilitatea de a achiziţiona pe credit carburanţi, cât şi reduceri pentru unele produse din magazinele situate în incinta staţiilor Rompetrol.

" Decizia de a ne extinde reţeaua de staţii şi în zona Moldovei are ca principal obiectiv inovaţia, pentru că suntem o firmă care se bazează foarte mult pe inovaţie, oferind clienţilor cât mai multe produse şi servicii noi. Pe lângă carburanţii de calitate, cu un rol foarte important în protecţia motorului, serviciile conexe adaptate tipurilor de clienţi - individuali sau flotă contribuie decisiv la satisfacţia celor care apelează la serviciile din benzinăriile Rompetrol, şi implicit la succesul nostru pe piaţă" , declară Dan Roşu, directorul general al Rompetrol Downstream.

În prezent, compania operează o reţea de aproximativ 350 de benzinării la nivel naţional, şi este prima care comercializează, încă din anul 2003, exclusiv carburanţi la standarde Euro. De asemenea, Rompetrol Downstream a fost prima companie de profil care a introdus în staţiile sale noul carburant cu 2% biodiesel, care protejează motorul maşinii, respectă standardul european de calitate EN 14214 şi asigură, în acelaşi timp, o diminuare a emisiilor de hidrocarbon şi dioxid de carbon.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb