"Romsym Data" şi-a întărit poziţia de furnizor independent de software

Roxana Ioniţă
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 ianuarie 2008

"Romsym Data" a obţinut anul trecut o creştere de 37% a cifrei sale de afaceri, comparativ cu anul precedent. Anul trecut compania a aniversat 15 ani de existenţă pe piaţa software din România.

Veniturile realizate au fost de aproape 7 milioane de euro consolidat, în sensul că o soluţie de 700.000 euro a producătorului "Microfocus" a fost livrată către o bancă din România printr-o sucursală "Microfocus" din Europa, venitul fiind însă recunoscut lui "Romsym Data", fiind vorba de un proiect la care se lucra de aproape un an de zile.

Veniturile generate din vânzarea de soft­ware pot fi "ordonate" pe producători după cum urmează: Symantec 25%; Adobe 22%; Microfocus 10%; Business Objects 8%; SPSS 7%; Red Hat 5%; Altele 31%.

"Romsym Data" este distribuitorul şi partenerul în România a peste 40 de case de software (printre care Symantec, Adobe, Business Objects, Red Hat, SPSS etc).

Răzvan Balint, directorul executiv al "Romsym Data", crede că veniturile în creştere se datorează maturizării pieţii din România şi speră că acest trend se va menţine în continuare. "Romsym Data" are o creştere în medie de 35% de la an la an din 2003 până în prezent.

Totodată, structura vânzărilor este foarte îmbucurătoare, spune domnul Balint, deoarece "nu mai avem niciun furnizor de soluţii care să genereze mai mult de 30% din cifra de afaceri, acest fapt întărind poziţia Romsym Data ca furnizor independent de software şi servicii în România".

În acelaşi timp, Centrul de Instruire şi Consultanţă ITtraining care este deţinut de "Romsym Consulting" a avut o creştere de peste 50% de la 300.000 euro în 2006 la peste 450.000 euro în 2007, menţinându-se trendul de creştere de peste 50% de la an la an din 2003 şi până în prezent.

"Romsym Data" este prima companie românească certificată conform standardelor internaţionale BS 7799-2:2002 pentru implementarea şi menţinerea sistemului propriu de management al securităţii informaţionale, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi IQNet (International Certification Network).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb