Rusia vrea ca NATO să promită public că nu va primi Ucraina în rândurile sale

Rusia vrea ca NATO să promită public că nu va primi Ucraina în rândurile sale

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 16 februarie 2022

Sursa foto: Twitter/NATO

Sursa foto: Twitter/NATO

Viena-Reuters(prin Agerpres)- 16 februarie 2022: Rusia vrea ca NATO să promită public că nu va primi Ucraina în rândurile sale, a declarat astăzi diplomatul rus Konstantin Gavrilov.

Konstantin Gavrilov, şeful delegaţiei ruse la negocierile de la Viena privind securitatea militară şi controlul armelor, a mai anunţat că Rusia nu va lua parte la reuniunea Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare (OSCE) pentru a discuta despre exerciţiile militare ale Moscovei în Belarus.

Potrivit diplomatului rus, întâlnirea a fost cerută de statele baltice şi a fost programată pentru ora 14:00 GMT la Viena.

În acelaşi timp, reprezentantul Rusiei la UE, Vladimir Cijov, a declarat miercuri că Rusia nu se aşteaptă la o escaladare a crizei privind Ucraina în următoarele săptămâni, potrivit agenţiei ruse de presă Interfax.

Marile puteri sunt angajate într-una din cele mai profunde crize în relaţiile Est-Vest din ultimele decenii, disputele fiind în jurul influenţei de după Războiul Rece şi alimentărilor cu energie, în contextul în care Rusia vrea să oprească Ucraina vecină să adere vreodată la NATO.

Rusia şi-a comasat forţele militare în apropierea Ucrainei, alimentând temerile privind o invazie. Moscova neagă că ar plănui un atac.

Marţi, Rusia a anunţat că îşi retrage unele trupe de la graniţa cu Ucraina, însă puterile occidentale şi-au exprimat scepticismul în privinţa importanţei acestei retrageri.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. l-as fi crezut de intentiile bune ale lui Putin daca lovitura de teatru ar fi fost sa ceara republicile "autoproclamate " de catre separatistii sa adere la NATO si asa ar fi fost dovada ca nu el si regimul lui e implicat sau accepta tacit crimele ce nu se mai opresc in proximitatea granitelelor (a liniilor rosii trasate de la Kremlin mai exact) ; ( se repeta faza la nivel de tara cu asmutirea cainelui dresat de politist sa nu slabeasca din falci bratul protestatarului trantit la pamant ce urla de durere ca din gura de caine (mai ceva ca din gura de sarpe ) si politistul nici ca il interesa sa dea cainelui comanda sa "elibereze"???)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb