Ryanair, Google & Edreams au ajuns la o rezoluţie cu privire la procedurile juridice

A.C.
Internaţional / 19 octombrie 2017

Ryanair, Google & Edreams au ajuns la o rezoluţie cu privire la procedurile juridice

Ryanair, Google şi eDreams au confirmat astăzi că au ajuns la un aranjament pentru încheierea procedurilor legale dintre cele trei părţi, aflate în curs de desfăşurare din 2015, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei, procedurile înaintate de Ryanair la Înalta Curte a Irlandei, împotriva ambelor companii Google şi eDreams, s-au referit la publicitatea online a eDreams desfăşurată prin intermediul platformei AdWords a Google.

Potrivit sursei citate, Ryanair, Google şi eDreams au atins acum o rezoluţie de pe urma căreia vor beneficia consumatorii din întreaga Europă. Condiţiile acestui aranjament rămân confidenţiale între părţi.

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat: "Vom continua să oferim clienţilor noştri cele mai mici tarife din Europa şi salutăm aceste măsuri care vor asigura o mai mare transparenţă în relaţia ce ţine publicitatea online a tarifelor aeriene, în beneficiul consumatorilor noştri. Suntem încântaţi să rezolvăm această problemă şi salutăm angajamentele de promovare a unor reclame prietenoase cu utilizatorii, pe platforma AdWords a Google."

Elijah Lawal, purtătorul de cuvânt Google, a declarat: "Suntem încântaţi că am ajuns la un acord cu Ryanair şi eDreams. Avem politici clare cu referire la tipurile de reclame pe care le permitem pe platforma noastră şi rămânem angajaţi în implementarea acestora pentru a servi clienţii în cel mai bun mod."

Robert McNamara, eDreams, a declarat: "Suntem satisfăcuţi cu de această rezoluţie şi rămânem angajaţi în a-i ajuta pe călătotorii din întreaga Europă să găsească preţul cel mai bun şi cele mai convenabile opţiuni de călătorie. Serviciul nostru este în beneficiul clienţilor noştri şi sperăm că acest acord le va permite celor implicaţi să se focuseze pentru a oferi calitate şi servicii mai bune pentru clienţii europeni".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb