Samsung Galaxy Gear 2, lansare posibilă în ianuarie 2014

V.R.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 19 septembrie 2013

Nici nu a apucat publicul să se dezmeticească după lansarea ceasului deştept de la Samsung, că deja gigantul coreean lucrează la succesorul său, Samsung Galaxy Gear 2. Potrivit publicaţiei Korean Digital Times, citată de Pocket-lint.com, primul gadget a fost lansat pentru a stârni apetitul publicului, lucrurile cu adevărat serioase începând să fie semnalate odată cu versiunea a doua a ceasului. În prezent, Galaxy Gear funcţionează doar alături de noul şi costisitorul Galaxy Note 3 şi de Galaxy S4, odată cu trecerea acestuia la versiunea de Android 4.3. În sprijinul acestui lucru va veni noul Galaxy Gear 2, care, potrivit publicaţiei citate, ar trebui să funcţioneze pe toate versiunile de Android.

Noul ceas al Samsung ar trebui să beneficieze de propriul sistem GPS. De asemenea, aplicaţiile şi muzica pot rămâne funcţionale, chiar dacă telefonul va fi lăsat acasă. În plus, specialiştii din piaţă aşteaptă îmbunătăţiri şi în ceea ce priveşte durata de "viaţă" a bateriei, care, la varianta iniţială a ceasului, nu poate funcţiona o zi întreagă, fapt ce a stârnit anumite nemulţumiri în rândul analiştilor. Site-ul Pocket-lint.com notează că, în ciuda faptului că Apple nu dă semne de a-şi lansa prea curând propriul ceas, iWatch, Samsung va grăbi totuşi lansarea noului Galaxy Gear 2 în prima jumătate a anului 2014, impulsionaţi de performanţele procesorului noului iPhone 5S.

Samsung Electronics a prezentat, la începutul lunii septembrie, la Berlin, dispozitivul Galaxy Gear, un ceas de mână cu funcţii avansate, care se poate conecta cu anumite smartphone-uri şi tablete pentru a oferi acces rapid la funcţiile acestora. Dispozitivul va fi disponibil începând din 25 septembrie în unele ţări, urmând să fie lansat, în etape, pe 140 de pieţe. Preţul de referinţă este 299 de dolari. Galaxy Gear are un ecran cu diagonala de 1,63 inci (4,1 centimetri), o cameră digitală de rezoluţie scăzută, care poate înregistra şi secvenţe video HD şi 4 GB spaţiu de stocare.

Este de aşteptat ca Samsung să prezinte noul Galaxy Gear 2 la târgul internaţional CES, din Las Vegas.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb