SAMSUNG lansează B5702, cel mai nou telefon dual-standby

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 aprilie 2009

Samsung Electronics, unul dintre liderii pieţei de telefonie mobilă, a anunţat lansarea lui Samsung B5702, cel mai nou telefon dual-standby, care permite utilizatorilor să folosească simultan două cartele SIM.

Samsung B5702 oferă caracteristici inovatoarea şi o tehnologie dual-standby uşor de utilizat. Este primul telefon dual-standby compatibil cu toate cele 4 frecvenţe GSM, şi asigură acoperire la nivel global pentru toţi utilizatorii. În plus, telefonul dispune de două lumini LED care indică ce cartelă SIM este folosită în momentul în care se primeşte un apel, iar interfaţa poate fi personalizată cu o varietate de teme, melodii şi screensave-uri pentru a recunoaşte repede care dintre cartelele SIM este folosită. Prin intermediul tastei rapide situate pe o latură a telefonului, utilizatorii pot trece cu uşurinţă de la o cartelă SIM la alta fără a fi nevoie să repornească telefonul.

Samsung B5702 permite navigarea pe internet într-un mod foarte simplu. Utilizatorii, prin intermediul celor două cartele SIM, îşi pot verifica e-mailurile, documentele şi accesa paginile web. Mai mult, telefonul dispune de numeroase funcţii multimedia, precum un audio player ce permite redarea unei game largi de fişiere audio, înregistrare video, o cameră foto de 3 megapixeli şi un radio FM cu funcţia Radio Data System (RDS). Cu un design elegant şi dimensiuni de 17,5 mm, Samsung B5702 este un telefon care face parte din gama slider. Aspectul compact şi finisajele elegante din metal completează aspectul premium.

Samsung B5702 va fi lansat pe mai multe pieţe, inclusiv în România, în luna iunie 2009.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 105 miliarde USD în anul 2007. Compania are aproximativ 150.000 de angajaţi în 134 de birouri din 62 de ţări, fiind alcatuită din două divizii principale de afaceri - Digital Media & Communications şi Device Solutions. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile şi televizoare TFT-LCD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb