Samsung prezintă cele mai recente produse la IFA 2007

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 31 august 2007

Berlin, Germania - 30 August 2007 - Samsung Electronics Co., Ltd., lider global în produse electronice de larg consum şi tehnologie digitală, îşi prezintă produsele inovatoare, bazate pe tehnologie digitală şi idei inovatoare, în cadrul IFA 2007.

Noua gamă de produse este concepută pentru a inspira experienţe pentru un nou stil de viaţă - New Home and Mobile Life (Un nou stil de viaţă - în mişcare şi acasă). Produsele care alcătuiesc gama New Home Life (Un nou stil de viaţă acasă) sunt: televizorul LCD LED la 70", Duo Player, primul sistem BD Home Theater şi cea mai mică imprimantă cu laser color. Produsele din gama New Mobile Life (Un nou stil de viaţă în mişcare) sunt un video player compact, la 3", şi camcorderele HD compacte.

Concentrându-se asupra consumatorilor care doresc să îşi creeze propriul stil de viaţă, Samsung îşi expune produsele cu o deosebită preocupare pentru design, alături de mari companii de mobilă precum Fritz Hansen din Danemarca. Zona stilului Samsung oferă diverse concepte pentru stiluri de viaţă diferenţiate, de la Minimal Luxury sau Retro Modern până la Cultural Mix.

Dr. Jong Woo Park, Preşedintele Samsung Digital Media Business, a declarat: "Produsele noastre inovatoare reafirmă poziţia de lider a Samsung în tehnologie şi design, în industria produselor electronice de larg consum. Samsung va continua să lanseze produse inovatoare, aducând clienţilor nu numai noi stiluri de viaţă, ci şi cea mai bună tehnologie."

În cadrul IFA 2007, vizitatorii vor putea să vadă şi să experimenteze un vast portofoliu de produse pentru New Home Life and New Mobile Life. Printre cele mai importante elemente ale acestuia se numără:

Noua serie F9 de televizoare (la 52" şi 70"), cu noua tehnologie LED SmartLightingTM, cunoscută sub denumirea de "diminuare locală", care asigură culori mai vii şi imagini extrem de clare.

Noua linie Samsung F8 de televizoare Full HD, cu tehnologia 100Hz MotionPLUS, care elimină efectul de estompare a imaginii în cadrele care se succed rapid. Noua gamă are o formă elegantă şi stilată, în negru strălucitor, care se laudă cu liniile blânde ale design-ului tipic Samsung, sistem de iluminare în albastru-îngheţat şi întrerupătoare laterale unice, foarte sofisticate.

Modelul BD-UP5000, primul player Samsung dual-format High-Definition (HD) cu disc optic, care poate rula atât formate Blu-ray, cât şi HD-DVD, precum şi tehnologiile interactive ale acestora, BD-Java şi HDi. Consumatorii pot acum să se bucure de noi materiale suplimentare, cum ar fi trailere, comentarii ale regizorilor de film, meniuri interactive mai elaborate şi imagini din culisele producţiilor, în orice format.

Modelul HT-BD2, soluţia home theater cu Blu-ray, oferă compatibilitate completă cu sistemul de playback la 24 fotograme de film pe secundă şi un output total de 1 100 Watts, pentru a-i satisface pe iubitorii de film şi conţinut audio cu acest sistem elegant şi sofisticat.

Modelul VP-HMX10C oferă cel mai înalt nivel de calitate a imaginii HDTV, cu un touch panel LCD de înaltă rezoluţie, la 2.7", şi funcţii foarte uşor de utilizat.

Cu o grosime de numai 9,9 mm, modelul de înaltă performanţă de player mp3 YP-P2 este dotat cu un ecran lat, de înaltă rezoluţie, pe 3", cu suport Bluetooth 2.0.

Un monitor încorporat cu module simple de conectare în reţea, SyncMaster 220TN permite utilizatorului să intre online şi să facă apeluri video, când este conectat la cablul LAN, chiar şi în absenţa unui PC.

O imprimantă multifuncţională îngustă, elegantă şi silenţioasă, modelul SCX-4500, emană senzaţia de lux şi sensibilitate.

Recunoscute pe scară largă pentru nivelul lor de excelenţă în tehnologie digitală, produsele Samsung au fost onorate cu 4 Premii EISA: pentru Televizor LCD (modelul LE40R81B/86BD), pentru Sisteme HT (modelul HT-TXQ120), Design de Cameră (i70) şi Telefon Mobil (SGH-U700). Toate produsele Samsung care au primit Premii EISA vor fi expuse la standul Samsung (Sala 20).

Vă invităm să vizitaţi standul Samsung Electronics, în Sala 20.

Pentru mai multe informaţii despre Samsung la IFA 2007, accesaţi www.samsung.com/ifapress

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider global în tehnologii pentru semiconductori, telecomunicaţii, media digitală şi convergenţă digitală. În 2006, compania-mamă a anunţat o cifră de vânzări de 63,4 miliarde USD şi un profit net de 8,5 miliarde USD. Având aproximativ 138 000 angajaţi, în 124 birouri din 56 de ţări, compania este alcătuită din cinci unităţi principale de business: Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business şi Digital Appliance Business. Recunoscut ca unul dintre brand-urile globale cu cea mai rapidă creştere, Samsung Electronics este lider în producţia de televizoare digitale, cipuri de memorie, telefoane mobile şi ecrane TFT-LCD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb