SAP o numeşte pe Josephin Galla noul Managing Director pentru Europa de Sud-Est

G.U.
Companii / 7 iulie 2020

SAP o numeşte pe Josephin Galla noul Managing Director pentru Europa de Sud-Est

Începând cu luna iulie 2020, SAP, lider global în transformare digitală, are un nou Managing Director pentru ţările din Sud-Estul Europei - Josephin Galla - care se va reloca în Bucureşti, conform unui comunicat de presă. Împreuna cu echipa de management, Galla va implementa noua strategie regională şi va coordona activităţile SAP din România, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Croaţia, Serbia, Albania, Bosnia-Herţegovina, Kosovo, Macedonia, Moldova şi Muntenegru, ţări care cumulează un număr de 1935 de angajaţi.

Josephin Galla are o îndelungată experienţă în industrii precum sectorul public, minerit, resurse naturale şi energie. Anterior, Josephin Galla a fost Managing Director SAP Vietnam şi membru al Senior Executive Team în cadrul clusterului SAP din Asia de Sud-Est. De-a lungul timpului, ea şi-a dedicat cariera dezvoltării businessului SAP în Europa, Asia şi America de Nord, ocupând diverse roluri în vânzări şi management.

Josephin Galla, SAP Managing Director pentru Europa de Sud-Est, a declarat: "Aştept cu nerăbdare să încep această nouă provocare. Europa de Sud-Est este o regiune atât de diversă, care oferă un potenţial mare. În acest moment, lucrăm îndeaproape pentru a ne asigura că avem aceeaşi viziune, misiune şi strategie în toate ţările, prin care să fim pregătiţi pentru perioada post-Covid-19, precum şi pentru următorii cinci ani. Credem cu tărie că strategia noastră de business va fi determinată de oamenii talentaţi pe care îi avem în companie, precum şi de modul în care ne percepe piaţa. Avem nevoie de o schimbare de paradigmă şi de gândire pentru a poziţiona regiunea noastră ca următoarea piaţă din punct de vedere al dinamicii după Asia"

Potrivit comunicatului, Josephin a condus, de asemenea, o echipă performantă de consultanţi în tehnologie cu experienţă în soluţii digitale pentru sectorul public în Asia de Sud-Est, ajutând guvernele şi instituţiile publice în transformarea digitală a proceselor. Din această poziţie, ea a coordonat proiecte ale Băncii Mondiale şi a dezvoltat relaţii cu corpul diplomatic german şi lideri guvernamentali, conectând industria IT cu guvernele şi mediul academic din Asia de Sud-Est.

Tom Kindermans, Managing Director SAP Europa Centrală şi de Est, a declarat: "Sunt încrezător că vasta experienţă internaţională de care beneficiază Josephin, alături de abilităţile puternice de conducere şi caracterul său viguros, ne vor conduce spre un nou capitol în dezvoltarea regională, o zonă cu potenţial de creştere pe termen lung".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Interesanta si atractiva madam Josephin dar, in acest domeniu, doamna Cristina Pruna de la USR are ceva mai mult de "vino-ncoa"... :))) Iar acel ceas urias nu o avantajeaza...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb