Schneider Electric o numeşte pe Hanne Sjøberg Vice President, Channels, Secure Power Europa

R.S.
Companii / 5 septembrie

Hanne Sjoeberg, Schneider Electric

Hanne Sjoeberg, Schneider Electric

Schneider Electric a anunţat că a numit-o pe Hanne Sjøberg ca noul său Vice President, Channels, pentru divizia Secure Power, Europa. Ea va conduce dezvoltarea continuă a organizaţiei pe canalele de distribuţie - punând în practică misiunea acesteia, de a fi partenerul de încredere al clienţilor, pentru sustenabilitate şi eficienţă, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, Hanne contribuie cu o experienţă vastă, acumulată în rolurile sale anterioare şi va putea valorifica înţelegerea profundă a relaţiilor cu clienţii şi partenerii pentru a stimula creşterea strategică în întreaga regiune - răspunzând cererii accelerate în ceea ce priveşte centrele de date şi infrastructura electrică, sisteme de alimentare critice şi serviciile de sustenabilitate.

Hanne s-a alăturat Schneider Electric în 2016 şi a deţinut roluri în domeniul satisfacţiei clienţilor, al resurselor umane (HR) şi al dezvoltării afacerilor atât pentru regiunile baltice, cât şi pentru cele nordice. În ultimii doi ani şi jumătate, ea a ocupat şi rolul de VP Customer Satisfaction and Quality, unde a condus noi iniţiative care au transformat experienţa clienţilor şi calitatea interacţiunii pentru utilizatorul final.

Eforturile lui Hanne au fost esenţiale în integrarea unei culturi centrate pe vânzări şi pe clienţi şi vor fi esenţiale în implementarea strategiei Schneider Electric de prioritizare a partenerilor, după introducerea noului său program de parteneri EcoXpert în iulie 2024.

Hanne îi urmează lui David Terry, cu o carieră îndelungată în poziţia de VP IT Channels pentru Europa al Schneider Electric, care a condus compania printr-o perioadă de succes şi creştere fără precedent. În timpul mandatului său, el a stabilit parteneriate multiple, de mare anvergură, cu organizaţii de nivel înalt din domeniul distribuţiei pe canale, inclusiv Arrow Electronics, ATEA şi Bechtle, a supravegheat lansarea şi livrarea de noi iniţiative de parteneriat şi sustenabilitate şi a generat creşteri pentru soluţiile Schneider Electric pentru centre de date, critical power şi sustenabilitate în întreaga regiune, se menţionează în comunicat.

 

David va prelua un rol nou format, conducând ecosistemul AI al Schneider Electric. Din această postură, se va asigura că distribuţia pe canale este capabilă să acopere eficient cererea de creştere determinată de acest megatrend, ajutând în acelaşi timp partenerii şi utilizatorii finali să folosească infrastructura extrem de rezistentă şi eficientă energetic pentru centre de date, pentru a-şi susţine operaţiunile care implică utilizarea inteligenţei artificiale.

"Sunt încântat să o numesc pe Hanne Sjøberg noul nostru vicepreşedinte european pentru canalele de distribuţie, pasiunea sa pentru oameni, sustenabilitate şi inovaţie va fi extrem de importantă atât pentru succesul noului nostru program de parteneri EcoXpert, cât şi pentru valorificarea cu succes a viitoarelor noastre produse, iniţiative comerciale şi parteneriate", a declarat Marc Garner, Senior Vice President, Schneider Electric, Secure Power, Europa. "Aş dori, de asemenea, să profit de ocazie pentru a-i mulţumi lui David Terry pentru leadership-ul său excepţional din ultimii unsprezece ani şi aştept cu nerăbdare să continuăm colaborarea, acum în domeniul ecosistemului în evoluţie din jurul inteligenţei artificiale."

Vorbind despre numirea ei, Hanne Sjøberg a spus: "Am fost întotdeauna fascinată de viteza de transformare care are loc în sectorul tehnologic, iar acum mai mult ca oricând, având în vedere cererea în creştere pentru soluţii AI, infrastructură IT critică şi sustenabilitate. Sunt încântată să încep noul meu rol de VP Channels, Europa, şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu partenerii noştri pentru a mă asigura că sunt echipaţi cu instrumentele, formarea şi sprijinul necesare pentru a satisface aceste oportunităţi de piaţă în evoluţie."

Înainte de a se alătura Schneider Electric, Hanne a deţinut rolul de Managing Director la TD SYNNEX Denmark - fosta Tech Data - conducând filiala daneză timp de cinci ani şi contribuind la implementarea unei strategii globale de transformare a vânzărilor şi a iniţiativelor vizând clienţii. Ea îşi începe mandatul ca Vicepreşedinte Channels, divizia Secure Power, Schneider Electric, Europa cu efect imediat, se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb