Şcoala argentiniană de fotografie câştigă Competiţia dedicată Studenţilor, din cadrul Premiilor Mondiale Sony pentru Fotografie 2010

C.P.
Cultură / 28 iulie 2010

Victoria Ines Dobaño şi Rodrigo Terren Toro, studenţi ai Şcolii de Fotografie din Argentina, au fost desemnaţi câştigători ai competiţiei Student Focus din cadrul ceremoniei Premiilor Mondiale Sony pentru Fotografie 2010, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Sue Steward, membră a juriului competiţiei Student Focus 2010, a punctat: "Alegerea conceptului de putere, ca temă centrală a ediţiei de anul acesta a competiţiei Student Focus a deschis calea spre o paletă extrem de variată de lucrări şi viziuni. Poate calitatea abstractă a cuvântului a declanşat o reacţie atât de puternică din partea participanţilor din cadrul celor şase şcoli de fotografie. Fotografiile câştigătoare urmăresc povestea tragică a inundaţiilor devastatoare, care a avut loc în urmă cu 25 de ani, o lecţie uimitoare despre forţa naturii. Fotografii au descoperit frumuseţea unui peisaj dezolant, distrus şi abandonat, cu cadre dominate de haosul clădirilor demolate şi de imaginea copacilor fără viaţă, martori ai faptului că în trecut a existat viaţă în acel loc. Alegerea a fost dificilă, dar, în cele din urmă, forografiile câştigătoare s-au remarcat printr-o profundă maturitate."

La aflarea deciziei juriului, coordonatoarea celor doi studenţi ai Şcolii de Fotografie din Argentina a adăugat: "Să predai arta fotografică înseamnă să transmiţi pasiunea acestei fascinante arte şi tehnicile prin care studenţii îşi pot exprima viziunea. Competiţia Student Focus încurajează studenţii să îşi dezvolte propria abordare pe teme precum "Război şi pace", "Puterea" sau "Viaţa cotidiană" într-un oraş precum Cannes. Oportunitatea de a participa la festival a fost incredibilă. Ne-am bucurat de dezbateri, de expoziţii, de recenzii, alături de oportunitatea de a cunoaşte oameni noi, dedicaţi fotografiei. Pentru noi, distincţia "Universitatea anului", alături de câştigarea marelui premiu ne oferă posibilitatea de a transmite pasiunea pentru fotografie şi generaţiilor viitoare de studenţi."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb