SEBASTIAN GHIŢĂ, LA IEŞIREA DE LA PARCHETUL GENERAL: "Mă bucur că s-a început o anchetă care vizează un procuror DNA"

L.B.
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 29 septembrie 2016

Sebastian Ghiţă (Sursa foto: Facebook)

Sebastian Ghiţă (Sursa foto: Facebook)

Actualizare 15:23 Procurorii au început urmărirea penală in rem în dosarul tezei de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi

Procurorii din cadrul Parchetului General au început astăzi urmărirea penală in rem în dosarul constituit în urma autodenunţului deputatului Sebastian Ghiţă, pentru instigare la fals intelectual, transmit televiziunile de ştiri.

(I.S.)

----------

Actualizare 13:40

Sebastian Ghiţă a ieşit de la Parchetul General, unde a venit să dea explicaţii în cazul autodenunţului care o vizează pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Martor astăzi şi a rămas ca în perioada următoare să mai vin cu elemente de probă care să ajute la soluţionarea acestei situaţii. De multe ori, evit să dau date din dosar. Sunt convins că vor fi audiate şi alte persoane care să certifice cele spuse de mine. Am nominalizat persoanele care au participat împreună cu mine la acest eveniment. (...) Ce mă bucur eu, şi am declarat astăzi de dimineaţă, este faptul că Parchetul General a avut curajul să înceapă şi să facă o anchetă care vizează un procuror de la DNA, chiar pe Laura Codruţa Kovesi. Asta cred că este o chestiune de normalitate în statul român, pe care trebuie să o acceptăm toţi, chiar şi cei mai mari admiratori ai dânsei", a declarat Sebastian Ghiţă, la ieşirea de la Parchetul General, potrivit Antena3.ro.

La intrare în Parchetul General deputatul a fost zărit cu un stick. Întrebat dacă a lăsat deja dovezi procurorilor, Ghiţă nu a comentat.

(S.A.)

-----------

Sebastian Ghiţă, la Parchetul General: "Şi un procuror de la DNA poate fi investigat"

Sebastian Ghiţă a ajuns, astăzi, la Parchetul General pentru a da explicaţii în cazul autodenunţului cu privire la o presupusă măsluire a raportului referitor la lucrarea de doctorat a şefei DNA, Laura Codruţa Koveso.

"În primul rând, mă bucur că astăzi Parchetul General ne arată tuturor cetăţenilor României că şi un procuror de la DNA, chiar şi doamna Laura Codruţa Kovesi, poate fi investigat şi verificat pentru că şi mie, şi multora dintre noi începuse să ni se pară că aceşti oameni sunt deasupra legii. O primă chestiune s-a risipit şi vedem toţi că Parchetul General are această putere în România. În al doilea rând, acest autodenunţ a fost înregistrat şi acum îşi urmează calea legală. Sunt convins că procurorii vor aprecia asupra dovezilor pe care le voi prezenta şi vor putea să afle adevărul. Nu are legătură cu doamna Kovesi. Este ceva ce are legătură cu mine", a declarat Sebastian Ghiţă la sosire la Parchetul General, potrivit antena3.ro.

Deputatul a susţinut în autodenunţul său că înalţi demnitari au complotat să o protejeze pe şefa DNA. Informaţiile din autodenunţ au fost confirmate parţial de Traian Băsescu şi Elena Udrea, conform aceleiaşi surse.

Procurorii au deschis un dosar penal in rem pe baza plângerii depuse de Sebastian Ghiţă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Luluta nu cred ca a avut timp sa-si elaboreze teza de doctorat. Doctoratul este o tehnica de a dovedi valoarea cu totul depasita. Pare anume conceputa pentru a fi utilizata de impostori in scopul obtinerii unor avantaje fata de oamenii onesti. In prezent exista enorm de multe posibilitati de a autentifica valoarea.

    Luluta, atita vreme cit face o treaba buna, sa-si continue treaba! In primul rind sa curete rindurile partidelor de porci, ca acestia sa nu mai poat candida.

    Iar aceia care au falsificat rapoarte oficiale, cu porcul gita in frunte, la brutarie!  

    1. auzi vere, Luluta ta,atit de valoroasa ,obiectivasi inpartiala , de ce nu acercetat gasca lui Basescu cind acesta eea la putere ? A face justitie in acest fel ,selectiv sidirectionat nu inseamna ca esti un om cinstit ci doar un oportunist ,un arivist !

      Ghita = anonim, aici nu e vorba de justitie selectiva ci doar ceea ce i-a spus Basescu lui Kovesi, pe mine ma bagi la bulau la sfirsit conform indicatiilor lui Merkel din 2010, iulie....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb